Πάμε στα πιο δύσκολα τώρα

Το πρώτο «σετ» παιγνιδιών έχει φύγει, αυτό με τις θεωρητικά μικρές ομάδες, και ο απολογισμός των δέκα βαθμών είναι καλός, δεν είναι όμως ο απόλυτος των 12 που θέλαμε. Χάσαμε τους δύο βαθμούς με το Παραλίμνι στο Αντώνης Παπαδόπουλος, με την σφαγή του Τράττου, αλλά τα άλλα τρία παιγνίδια κερδίσαμε σχετικά εύκολα έχοντας δεχθεί ένα τέρμα, αυτό με την Πάφο στο τελευταίο λεπτό του αγώνα. Δύο είναι συνολικά τα τέρματα που δεχθήκαμε με αυτό κόντρα στην Ένωση, ενώ συνολικά έχουμε πετύχει 11 τέρματα σε τέσσερις αγώνες, αριθμός πολύ ικανοποιητικός και που δείχνει ότι φέτος θα βασιστούμε περισσότερο στην επιθετική γραμμή μας για εκπλήρωση των στόχων μας.

Ακολουθούν τα δύο δύσκολα παιγνίδια με Απόλλωνα στο Τσίρειο και Ομόνοια στο Αντώνης Παπαδόπουλος, και ολοκληρώνουμε το πρόγραμμα για τον Οκτώβριο με τον Ολυμπιακό στο Γ.Σ.Π. Σε αυτά τα παιγνίδια, κυρίως στα δύο πρώτα, η ομάδα δίνει τις πρώτες της εξετάσεις για τον φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος. Με δύο νίκες «φωνάζει» ότι θα πάει μέχρι το τέλος, αλλιώς θα φθάσουμε να κυνηγούμε αρκετούς χαμένους βαθμούς από τις πρώτες αγωνιστικές, κάτι που θα επιφέρει μεγάλη πίεση στην ομάδα μας.

Για να πάρουμε τις δύο νίκες, πρέπει να παρουσιαστούμε ακόμη καλύτεροι από ότι δείξαμε μέχρι σήμερα. Η αμυντική μας συμπεριφορά έχει πολλά περιθώριο βελτίωσης, ενώ η μεσαία γραμμή πρέπει να κρατάει περισσότερο την μπάλα, κάτι που θα μας δίνει εμάς την κατοχή και δεν θα κυνηγάμε τον αντίπαλο όπως συνέβηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου με την Αλκή. Όσο για την επιθετική μας γραμμή, μακάρι να συνεχίσει να σκοράρει με την ίδια συχνότητα. Έχουμε τους ποδοσφαιριστές για να βάλουν την μπάλα στα δίκτυα, και να εφαρμόσουν τον πιο απλό κανόνα στο ποδόσφαιρο. Ότι για να νικήσεις, πρέπει πρώτα να σκοράρεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ