Μου μυρίζει κάτι από Πάους…

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Ως κάτι που την περίοδο 2015-2016 στην δεύτερη χρονιά που ήταν στον πάγκο ο Αντρέ Πάους πάει να μου μοιάσει το έργο που εξελίσσεται…

Και για να εξηγούμαι, δεν στρέφομαι εναντίων κανενός οπαδού της ομάδας μας παρά μόνο τους καλώ να θυμηθούν τι κάναμε τότε στον Ολλανδό, τι έγινε στο τέλος που από την 1η θέση τον Γενάρη βρεθήκαμε στην 5η τον Ιούνη και τι πάμε να κάμουμε σήμερα του Ισραηλίτη.

Η Ανόρθωση εν Ανόρθωση και την θέλουμε ψηλά. Την θέλουμε να κερδίζει σε κάθε ματς και δεν μας κόφτει τι κάμνουν οι άλλοι. Όμως δεν γίνεται στην πρώτη “αποτυχία” να γυρεύκουμε εξιλαστήρια θύματα.

Στις πρώτες αγωνιστικές αρκέψαμεν με τον Παλάνγκα ότι εννε της μάππας ενώ σήμερα εν που τους καλύτερους της ομάδας. Τώρα επιάμε τον Καμαρά που σίγουρα περιμέναμε πολλά παραπάνω που εκείνο ή τον Γκάτσεφ ή τον Άλβες.

Όμως, να είμαι 10 παιχνίδια αήττητος και να μουρμουρώ τον Νιόμβρη για τους επιθετικούς μου που εν σκοράρουν, εν μπορώ να καταλάβω τι κερδίζω; Μπορώ να κάμω μεταγραφή έτσι περίοδo; Λαλείτε ο Παντελή και ο Λέβι που εν 24 ώρες την ημέρα τζιαμέ στην ομάδα να μεν το εντόπισαν και να μην άρχισαν να ψάχνουν τις λύσεις εκείνες που χρειάζονται;

Με το να μουρμουρώ και να γράφω ενάντια στους παίκτες που έχω τι κερδίζω; Γιατί να βάλω έξτρα πίεση ή στην διοίκηση ή στην ομάδα για κάτι που δεν μπορεί να αλλάξει εχτές… Και επιπλέον κάτι που ξεχάνουμε, η φετινή ομάδα εν στα ίδια επίπεδα περίπου με την περσινή σε ότι αφορά το μπάτζετ. Βαθμολογικά ή και άλλως πως, συγκρίνεται;

Δυστυχώς συγκρίνουμε ανόμοια πράματα… Τώρα, αν είχαμε 12 εκατομμύρια όπως ο ΑΠΟΕΛ ή 7 όπως ο Απόλλωνας και να έχαναμεν βαθμούς με Άρη, Άχνα που είναι ουραγοί… να το δικαιολογήσω. Αλλά όι και έτσι. Στην ουσία οι μόνοι βαθμοί που ήταν εκτός προγράμματος ήταν τζινοι με την Σαλαμίνα ατε και την Πάφο αν και για τους Παφίτες που έχουν το ίδιο μπάτζετ με εμας και τον Ρώσο να σπονσάρει, αμφιβάλω αν δεν ήταν αγώνας με ομάδα που θα μπει στην 6αδα…

Φίλοι μου, αν ήμουν προκλητικός συγχωρέστε με. Ξέρω ότι και εσείς που κρίνετε εν που την αγάπη σας για την ομάδα, αλλά εγώ συστήνω το αυτονόητο και χιλιοειπωμένο. Υπομονή και στήριξη. ΘΑ μου πείτε, πόσες χρονιές. Και θα σας απαντήσω οτι φέτος έχει Παντελή. Και ο Παντελή ξέρει να μετρά δυνάμεις και ξέρει οτι πρέπει να ενισχύσει την ομάδα του τον Γεννάρη.

Απλά εν θέλω να ξαναζήσουμε ότι και με τον Πάους που άρχισε το φάγωμα του που την κερκίδα, μετά από την τότε διοίκηση με τις μεταγραφές που εν του έκαμαν και στο τέλος έφυγε κακήν κακώς για να έρθει χειρότερος!

Υπομονή ως τον Γενάρη για να είμαστε εκεί κοντά στην κορυφή και με βάσει το πρόγραμμα μπορούμε να την κατακτήσουμε έχοντας μάλιστα διαφορά από τον δεύτερο… και με μια καλή ενίσχυση εντός οικονομικών πλαισίων η ομάδα μας επιτέλους να υλοποιήσει τους στόχους της.

Ν.Μ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ