«Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν σταματά…»

Την ικανοποίηση του για τη διατήρηση του αήττητου, εξέφρασε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής πρόεδρος Δρ. Κυριακός Γιάγκου, με δηλώσεις στη ραδιοφωνική συχνότητα του  Άστρα. Ο γιατρός μεταξύ άλλων τόνισε πως ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν σταματά, διαβεβαιώνοντας πως η ομάδα θα ενισχυθεί, ωστόσο ακόμη δεν έχουν γίνει οποιεσδήποτε επαφές.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Είμαστε αήττητοι και αυτό μας ικανοποιεί. Κάποιους βαθμούς τους κερδίσαμε στα τελευταία στάδια των αγώνων, όμως θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς μέσα από κάποια παιχνίδια. παρ’ όλο που δεν κυνηγάμε τις ισοπαλίες, στο παιχνίδι με την Ομόνοια με βάση το πώς εξελίχθηκε θεωρείται ικανοποιητικός.

Στο πρώτο ημίχρονο χάσαμε κάποιες ευκαιρίες και αν μπαίναμε μπροστά στο σκορ θα ήταν διαφορετικό παιχνίδι. Με δύο ευκαιρίες δεχθήκαμε ένα γκολ και ένα δοκάρι.

Ξέραμε ότι θα έχουμε πρόβλημα ομοιογένειας. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα φτιάχνεται, μπορεί να ακούγεται κλισέ αλλά η Ανόρθωση θέλει χρόνο. Κάθε ομάδα που αλλάζει τόσο πολύ θέλει χρόνο.

Ο καθένας κάνει την δουλειά του, έχουμε διακριτούς ρόλους όμως όλοι λέμε την άποψη μας, ο Πρόεδρος άλλωστε έχει και δίπλωμα προπονητή! Αλλά ο τελευταίος λόγος ανήκει πάντα στον προπονητή.

Ο  Ολυμπιακός είναι μια αξιέπαινη ομάδα, τα αποτελέσματα του δεν είναι τυχαία. Κάθε βαθμός έχει κερδηθεί με μεγάλη προσπάθεια. Παίζουμε στην έδρα μας μπροστά στον κόσμο μας, είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος η νίκη.

Κινήσεις με την έννοια των επαφών όχι. Ο μεταγραφικός σχεδιασμός και η ενίσχυση είναι μια διαδικασία που δεν σταματά, συνεχώς βλέπουμε και αξιολογούμε περιπτώσεις. Στην επόμενη μεταγραφική περίοδο η ομάδα θα ενισχυθεί στις θέσεις που θα το έχει ανάγκη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ