Το τέλος στο Θεμιστόκλειο!

Σε πέμπτο αγώνα και καθοριστικό που θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 03 Απριλίου στο Θεμιστόκλειο θα λύσουμε τις διαφορές με την Αναγέννηση Δερύνειας για την κατάκτηση της 5ης θέσης. Για τέταρτη φορά στη σειρά σημειώθηκε break έδρας αυτή τη φορά με κερδισμένη την ομάδα μας που κέρδισε στη Δερύνεια με 1-3 σετ (20-25, 23-25, 25-19, 24-26). 

Στο πρώτο σετ η ομάδα μας επιβλήθηκε στα τελικά στάδια και κέρδισε με 20-25. Αμφίρροπο ήταν και το δεύτερο σετ με την Αναγέννηση να πιέζει, αλλά την Ανόρθωση να κερδίζει πάλι με 23-25 και να αυξάνει το προβάδισμά της με 0-2.

Η Αναγέννηση αντέδρασε στο τρίτο σετ και κέρδισε με 25-19 μειώνοντας το σκορ σε 1-2. Η «Μεγάλη Κυρία» έχασε αφού σε κάποιο σημείο έμεινε πίσω στο σκορ. Το επόμενο σετ ήταν και το πιο εντυπωσιακό με τις δυο ομάδες να παλεύουν την κάθε φάση, αλλά με την ομάδα μας να κερδίζει στους έξτρα πόντους 24-26 και να εξασφαλίζει τη νίκη με 1-3 σετ.

Για την ομάδα μας αγωνίστηκαν οι:  Άλβες, Στρουγκάρεβιτς, Ροντόλφο, Αποστόλου, Παπαϊωάννου, Χρυσοστόμου. Λίμπερο: Κοντός, Μιλτιάδους. Αλλαγές: Παναγιωτίδης, Σαββίδης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ