Φορτσάρει την κατάλληλη στιγμή

Η εύκολη επικράτηση της Ανόρθωσης επί της ΑΜΕΚ Καψάλου, προστέθηκε σε μια σειρά από αποτελέσματα που μαρτυρούν ότι η ομάδα βάζει το πόδι στο γκάζι την καταλληλότερη στιγμή. Η διατήρηση του μηδέν παθητικού σε συνδυασμό με τα εφτά ψεσινά γκολ, δίνουν στη «Μεγάλη Κυρία» πρωτίστως το πάνω χέρι για πρόκριση στα ημιτελικά του πρωταθλήματος.

Η σοβαρότητα είναι ένα χαρακτηριστικό που διέπει τον Γιώργο Κυριάκου και την ομάδα και έτσι τη δεδομένη στιγμή δεν βλέπουν πιο μακριά από τον Δευτεριάτικο αγώνα στον οποίον έχουν την ευκαιρία να σφραγίσουν την πρόοδό τους. Σημαντικό στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι η ομάδα παιχνίδι με παιχνίδι παρουσιάζεται όλο και πιο δεμένη, ιδιαίτερα μετά την αλλαγή ξένων στην πρόσφατη μεταγραφική περίοδο.

Φελιπίνιο και Φουμάσα ήταν ξανά στη λίστα των σκόρερς, με τον τελευταίο να συνεχίζει μετά το Δευτεριάτικο χατ-τρικ επί της ΑΕΛ στον επαναληπτικό ημιτελικό του κυπέλλου. Η Ανόρθωση φαίνεται να βρίσκεται στο ανώτερο επίπεδο μαχητικότητας της φετινής χρονιάς, εκεί και όπου χρειάζεται για να πάρει τις νίκες που θα την οδηγήσουν στην κορυφή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ