Ο αξέχαστος αγώνας, η τραυματική εμπειρία και η αγάπη του κόσμου…

Εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην ιστοσελίδα ecosmoscy.com, παραχώρησε ο Κωνσταντίνος Λαΐφης. Από τη συνέντευξη δεν μπορούσε να απουσιάζει ούτε και η Ανόρθωση, με τον Λαΐφη να αναφέρεται στην τραυματική εμπειρία που βίωσε στη Σουηδία τότε με την Γκέφλε, την αγάπη του κόσμου αλλά και για το πιο αξέχαστο παιχνίδι της καριέρας του.

Αναλυτικά τα σχετικά με την Ανόρθωση αποσπάσματα

Επιστρέφεις από την Αγγλία και υπογράφεις στην Ανόρθωση. Πρώτος αγώνας με την φανέλα της Ανόρθωσης στο Σούντσβαλ της Σουηδίας με αντίπαλο την Γκέφλε. Μια τραυματική εμπειρία για σένα , αλλά και για όλους στην οικογένεια της Ανόρθωσης. Πως σε επηρέασε αυτός ο αγώνας;

Το έχω πει σε πολλές συνεντεύξεις και κάθε φορά το αισθάνομαι το ίδιο. Ήταν πραγματικά μια τραυματική εμπειρία την οποία πάλεψα πολύ να αφήσω πίσω μου. Με επηρέασε πολύ στη ψυχολογία μου , ευτυχώς όμως βρήκα τη δύναμη μέσα από τη στήριξη των ανθρώπων μου να μην εγκαταλείψω το όνειρο που είχα.

Μετά από πολύ καλούς αγώνες με την ΑΛΚΗ, επιστρέφεις στην Ανόρθωση, ξεκινάς βασικός και από κείνη τι στιγμή αναντικατάστατος. Πολλοί φίλοι της Ανόρθωσης σε θεωρούν τον ηγέτη τους. Πως ένιωθες μετά από αυτό;

Ένιωσα πολλή αγάπη από τον κόσμο της Ανόρθωσης και είναι κάτι που το κρατάω ακόμη. Με έκανε να νιώθω σπουδαίος και να είμαι σε κάθε παιχνίδι συνειδητοποιημένος, να προσπαθώ και να μην επαναπαύομαι. Ήτανε μεγάλο κίνητρο για κάθε παιχνίδι η στήριξη τους.

Ποιος αγώνας σου μέχρι τώρα είναι αυτός που σου έχει μείνει αξέχαστος;

Το Ανόρθωση – Απόλλων κατά την ποδοσφαιρική χρόνια 2015-2016

Εδώ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη συνέντευξη.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ