Τα Αστυνομικά μέτρα για το ΓΣΠ

Σε ανακοίνωση του Σωματείου, αναφέρονται τα Αστυνομικά μέτρα που αποφασίστηκαν για τον αγώνα του ΓΣΠ το Σάββατο απέναντι στην Ομόνοια. Αναλυτικα:

«Μετά την Αστυνομική σύσκεψη έχουμε λάβει οδηγίες από την Αστυνομία όπως όλοι οι φίλοι μας προσεγγίσουν το γήπεδο από το νέο κυκλικό κόμβο και όπως χρησιμοποιήσουν το Νότιο χώρο στάθμευσης.

Η στάθμευση παρά τον κυκλικό κόμβο και τις πλησίον οδικές νησίδες απαγορεύεται και παρακαλούμε τον κόσμο να συμμορφώνεται στις οδηγίες της τροχαίας.

Η σωματική έρευνα των οπαδών θα γίνεται εξωτερικά του σταδίου και παρακαλούμε τον κόσμο μας να συνεργαστεί πλήρως με την Αστυνομία και την ομάδα ασφαλείας του σταδίου.

Υπενθυμίζουμε ότι οι είσοδοι θα ανοίξουν στις 12:30 και παρακαλούμε τον κόσμο όπως μεταβεί έγκαιρα στο στάδιο προς αποφυγή ταλαιπωρίας.

Η θέση της Αστυνομίας είναι ότι η ρήψη κροτίδων θα πρέπει να επιφέρει διακοπή του αγώνα και παρακαλούμε τους φίλους μας να αποφύγουν οποιαδήποτε ενέργεια που ενδεχομένως να πλήξει αγωνιστικά και οικονομικά την ομάδα μας.

Οι χιλιάδες των φίλων της Ανόρθωσης που θα κατακλύσουν το Σάββατο το ΓΣΠ καλούνται να συμπεριφερθούν υπεύθυνα και όλοι μαζί να προστατεύσουμε την ομάδα μας και με τον ενθουσιασμό και το πάθος μας να την σπρώξουμε σε άλλη μια σημαντική νίκη».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ