Ισόπαλοι με ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Φιλικό αγώνα απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έδωσε η ομάδα μας κάτω των 21 την Τρίτη που πέρασε, ο οποίος τελείωσε ισόπαλος 2-2. Η ενημέρωση από την επίσημη Ανόρθωση για το παιγνίδι:

«Φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας μας νέων και της αντίστοιχης της CSKA Μόσχας έγινε την Τρίτη 22.01.2013 στο προπονητικό κέντρο των ακαδημιών μας στα Κελλιά. Η ομάδα από τη Ρωσία βρίσκεται αυτή την περίοδο στην Κύπρο για προετοιμασία και το επιτελείο των ακαδημιών μας έκρινε πως θα ήταν ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ για τους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές.

Όπως μας ανέφεραν οι άνθρωποι της ομάδας από τη Ρωσία, η CSKA επενδύει στην ακαδημία της διαχρονικά καθώς έχει ως στόχο να προωθεί κάθε χρόνο ποδοσφαιριστές στην Α’ ομάδα του συλλόγου επενδύοντας και αρκετά εκατομμύρια για τις υποδομές της.

Για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας νέων μας ήταν ένα πολύ καλό τεστ για να μετρήσουν τις δυνάμεις τους και να αγωνιστούν απέναντι σε μια ομάδα η οποία προέρχεται από μια ποδοσφαιρικά προηγμένη χώρα αποκομίζοντας πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον τους. Η ακαδημία μας προβαίνει κάθε χρόνο σε φιλικά με ανάλογες ομάδες καθώς κρίνουμε πως επωφελούνται οι ποδοσφαιριστές μας αφάνταστα.

Για την ιστορία το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο 2-2. Για την ομάδα μας σκόραραν οι Αλέξανδρος Ανδρέου και Μάριος Νικολάου». 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ