Στην θέση του ο Καλό (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Τα κομμάτια της προσπαθεί να μαζέψει η Ανόρθωση μετά την συντριβή στο ντέρμπι της περασμένης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στο ΓΣΖ. Η ομάδα αδικήθηκε από τις αποφάσεις του διαιτητή της συνάντησης Δημήτρη Μασιά και ευχή όλων αυτό να τους πεισμώσει και να αποδείξουν ότι το αποτέλεσμα ήταν πλασματικό και απόρροια του γεγονότος ότι ο αντίπαλος έπαιζε σχεδόν σε ολόκληρο με παίχτη περισσότερο.

Στα αγωνιστικά ο Πούτσε δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Ερέρο, Αγκιλάρ λόγω τραυματισμών, αλλά και του Σιβού λόγω τιμωρίας, όμως αν το θελήσει μπορεί να έχει μια πολύ καλή επιλογή για το αριστερό άκρο, που ακούει στο όνομα Καρλίτος.

Έτσι κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας και εν τη απουσία του Αγκιλάρ… το πιο πιθανό σενάριο θέλει τους Καλντερόν και Βίκτορ να συνθέτουν το δίδυμο μπροστά από τον Σλοβένο τερματοφύλακα και τους Γκάμπριελ, Σάντος να παίρνουν θέση στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα.

[vfv id=”84″]

Στον χώρο του κέντρου ο Ισπανός τεχνικός θα επαναφέρει κατά πάσα πιθανότητα τον Ράγιος στην φυσική του θέση αυτή του επιτελικού μέσου και πιο πίσω του θα βρεθούν οι Οικονομίδης και Πελέ.

Στην επίθεση τώρα, η ετοιμότητα του Καλό του δίνει και φανέλα βασικού στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Στο δεξί θα βρεθεί ο Ίσμα και στην κορυφή της επίθεσης ο Καμπρέρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ