Η αντίστροφη μέτρηση για το κλείσιμο της μετεγγραφικής περιόδου ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη και στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ κινούνται με ταχύτητα για να ολοκληρώσουν την τελευταία ενίσχυση του ρόστερ. Ένα όνομα που βρίσκεται στο προσκήνιο και φαίνεται να αρέσει ιδιαίτερα στον Τιμούρ Κετσπάγια, είναι αυτό του Ματέους Μουσιαλόφσκι της Ομόνοιας.
Η «Μεγάλη Κυρία» εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να προσεγγίσει τον Πολωνό μεσοεπιθετικό για δανεισμό, με τις επόμενες ώρες να είναι καθοριστικές ως προς το αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία και αν θα φορέσει τελικά τα κυανόλευκα.
Ο 21χρονος άσος κατέγραψε φέτος δύο συμμετοχές με το «τριφύλλι», βρίσκοντας και μία φορά τον δρόμο προς τα δίχτυα, στη νίκη με 5-0 επί της Αράζ στο ΓΣΠ, για τα προκριματικά του Κόνφερενς Λιγκ.