Ως μία από τις ομάδας που ρίχνουν ματιές στον Ευαγόρα Αντωνίου, είναι η ΑΝΟΡΘΩΣΗ σύμφωνα με ρεπορτάζ της ιστοσελίδας sport-fm.com.cy. Για τον ποδοσφαιριστή όπως αναφέρει το δημοσίευμα πέρα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ενδιαφέρει και τους Άρη, ΑΕΛ και Ομόνοια Αραδίππου.
Ο Ευαγόρας Αντωνίου είναι Κύπριος κεντρικός αμυντικός, γεννημένος στις 4 Νοεμβρίου 2002 στη Λεμεσό. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του πορεία στις ακαδημίες της ΑΕΛ, όπου παρέμεινε έως το 2020, ενώ τη σεζόν 2019-20 αγωνίστηκε δανεικός στην Κούρη Ερήμης.
Το καλοκαίρι του 2021 μεταγράφηκε στον Παναθηναϊκό Β’, με τον οποίο κατέγραψε 35 συμμετοχές σε δύο αγωνιστικές περιόδους. Ακολούθησε ένα σύντομο πέρασμα στην Ισπανία για λογαριασμό της Θέουτα, πριν επιστρέψει στην Κύπρο για να ενταχθεί στην ΑΕΖ Ζακακίου, όπου τη σεζόν 2023-24 είχε σταθερή παρουσία στην Α’ Κατηγορία.
Το 2024 υπέγραψε στον ΑΠΟΕΛ και στο πρώτο μισό της σεζόν 2024-25 αγωνίστηκε ως δανεικός στην Ομόνοια Αραδίππου. Τον Ιανουάριο του 2025 επέστρεψε στον σύλλογο της Λευκωσίας και εντάχθηκε εκ νέου στο ρόστερ της πρώτης ομάδας.
Σε διεθνές επίπεδο, έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Κύπρου (U17, U19, U21), ενώ έχει συμπεριληφθεί και σε κλήσεις της Εθνικής Ανδρών χωρίς να έχει πραγματοποιήσει ακόμη το ντεμπούτο του.