Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός της Ανόρθωσης, που σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που αποκαλυπτει το 24sports.com.cy έχει βάλει ψηλά στη λίστα της τον Λεάντρο Μπακούνα! Οι ιθύνοντες του προγραμματισμού προσπαθούν να πείσουν τον 33χρονο μέσο να μετακομίσει στο νησί μας, με τον Απόστολο Μακρίδη να “τρέχει” προσωπικά την υπόθεση.
Ο διεθνής μεσοαμυντικός κουβαλά σημαντικές παραστάσεις από κορυφαία πρωταθλήματα, με τελευταίο σταθμό την Γκρόνινγκεν όπου είχε συνολικά 197 συμμετοχές, 23 γκολ και 23 ασίστ — η πιο παραγωγική περίοδος της καριέρας του.
Παίκτης πολυεργαλείο, ο Μπακούνα μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως δεξί μπακ, προσφέροντας λύσεις σε διαφορετικούς ρόλους.
Στο βιογραφικό του δεσπόζει φυσικά η θητεία του στην Άστον Βίλα, όπου κατέγραψε 131 εμφανίσεις και 8 γκολ, ενώ έχει φορέσει επίσης τις φανέλες των Γουότφορντ, Κάρντιφ και Ρέντινγκ, με θητεία σε Premier League και Championship.
Πρόκειται αναμφίβολα για μια δύσκολη περίπτωση — αλλά αν ολοκληρωθεί, θα πρόκειται για κίνηση πρώτης γραμμής για την Ανόρθωση. Ήδη έχει αποσταλεί η επίσημη πρόταση και οι «κυανόλευκοι» βρίσκονται εν αναμονή της απάντησης του ποδοσφαιριστή.
Οι επόμενες ώρες αναμένονται με ενδιαφέρον…