Στις νίκες επέστρεψε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ επικρατώντας της ΑΕΛ με 3-1 μέσα στο «Αλφαμέγα», σε ένα παιχνίδι όπου η «Μεγάλη Κυρία» έλεγξε στη μεγαλύτερη του διάρκεια και δίκαια πήρε τη νίκη.
Η ομάδα μας μπήκε δυνατά και από νωρίς έδειξε τις προθέσεις της. Στο 17′ ο Ευαγόρας Χαραλάμπους, μετά από ασίστ-ζωγραφιά του Κριχόβιακ, τελείωσε υποδειγματικά για το 0-1, δίνοντας προβάδισμα στην ΑΝΟΡΘΩΣΗ.
Στο 27′ η ΑΕΛ ισοφάρισε κατόπιν παρέμβασης του VAR που έκρινε πως η κεφαλιά του Μακρή πέρασε τη γραμμή τέρματα. Παρά την ισοφάριση της ΑΕΛ και ένα μούδισμα που ακολούθησε η ομάδα μας ανέκαμψε λίγο πριν το ημίχρονο κέρδισε πέναλτι μετά από ενέργεια του Παρούτη. Ο Κονσεϊσάο ευστόχησε από τα έντεκα μέτρα και έγραψε το 1-2 στο 45+6′.
Στην επανάληψη, η Ανόρθωση διαχειρίστηκε ιδανικά το παιχνίδι. Οι αλλαγές από τον Βέσκο Μιχαήλοβιτς βοήθησαν αισθητά. Στο 78’, μετά από εξαιρετική συνεργασία Παρούτη και Ίλιεφ, ο Θεοδώρου «τρύπησε» τον Μπράγκα για το 1-3 και κλείδωσε ουσιαστικά τη νίκη για την ομάδα μας.
Αγωνίστηκαν οι: Κεραυνός, Γκαρσία, Αρτυματάς, Ρόγκουλιτς, Χρυσόπουλος, Παρούτης (81′ Ιωάννου), Κριχόβιακ, Κονσεϊσάο (74′ Θεοδώρου), Τεϊσέιρα, Πασχάλη (58′ Σταμούλης), Ευαγόρας Χαραλάμπους (74′ Ίλιεφ).