Σύντομα αναμένεται το sold out!

Δημοσιογραφική διάσκεψη παρέθεσε σήμερα το πρωί η ομάδα τηςSABBIANCO Aνόρθωσις χάντμπολ, στο ξενοδοχείο ΣΕΜΕΛΗ στην Λευκωσία ενόψει των 2 αναμετρήσεων για το Κύπελλο Ευρώπης στο χάντμπολ κόντρα στον ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης. Οι αγώνες θα γίνουν 25 και 26 Οκτωβρίου στην κλειστή αίθουσα Κίτιον στη Λάρνακα στις 8 το βράδυ.
Είμαστε πανέτοιμοι για ένα ιστορικό ραντεβού στα πλαίσια του 2ου γύρου του EUROPEAN CUP HANDBALL και έτοιμοι να επαναλάβουν τις επιτυχίες της ομάδας στην Ευρώπη προ διετίας.

Τα εισιτήρια του αγώνα φεύγουν με γρήγορους ρυθμούς στην κερκίδα των φίλων της Ανόρθωσης(αναμένεται σύντομα το sold-out). Στην κερκίδα του ΠΑΟΚ έχουν μείνει 70 εισιτήρια από τα 300 διαθέσιμα.

Στην δημοσιογραφική διάσκεψη έδωσαν το παρών τους ο πρόεδρος κ.Αντρέας Αντρέου, ο προπονητής Μάριος Ευσταθιάδης, ο γενικός αρχηγός Στέφανος Φτερακίδης αλλά και ο χειροσφαιριστής της ομάδας Λευτέρης Σειρεκίδης. Άπαντες έστειλαν το μήνυμα για στήριξη από τον κόσμο σε αυτά τα δύσκολα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, με τον πρόεδρο Αντρέα Αντρέου να τονίζει ότι αυτοί οι αγώνες έχουν ιστορική σημασία αφού είναι οι πρώτες αναμετρήσεις στην ιστορία των 2 σωματείων.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ