Να μην επαναληφθούν τα ίδια λάθη, να μην δούμε ξανά…

Η εμφάνιση της Ανόρθωσης απέναντι στην ΑΕΚ την περασμένη εβδομάδα ήταν απογοητευτική, φανερώνοντας σημαντικά κενά και αδυναμίες στον τρόπο παιχνιδιού μας. Η ομάδα μας έδειξε ένα πρόσωπό που κανείς δεν θέλει να δει, με τους ποδοσφαιριστές μας στην ουσία να μην κατεβαίνουν ποτέ στον αγωνιστικό χώρο.

Ο Γιάννος Οκκάς δεν διάβασε σωστά το παιχνίδι τόσο στον σχηματισμό όσο και στην επιλογή προσώπων, λάθη που καλείται να διορθώσει στον αποψινό αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Η βαθμολογική μας θέση είναι δύσκολη, με μόνο 8 βαθμούς σε 7 αγώνες, ενώ η συνέχεια περιλαμβάνει κρίσιμες αναμετρήσεις εντός με την ΑΕΛ και εκτός με τον Άρη. Αν δεν συλλέξουμε βαθμούς, κινδυνεύουμε να βρεθούμε σε ακόμη πιο δυσχερή βαθμολογική θέση, κάτι που όλοι στην ομάδα θέλουν να αποφύγουν.

Είναι αναμενόμενο πως ο Κύπριος τεχνικός θα προχωρήσει σε αλλαγές, στοχεύοντας σε παίκτες που θα δώσουν περισσότερη ενέργεια και ταχύτητα, στοιχεία που έλειψαν στο τελευταίο παιχνίδι.

Πέρα όμως από τον προπονητή, και οι παίκτες έχουν τις δικές τους ευθύνες, με τον κόσμο απόψε να περιμένει ένα διαφορετικό πρόσωπό, βελτιωμένο και με πολύ περισσότερο πάθος στοιχείο που δεν είχαμε στο τελευταίο αγώνα.

Η Ανόρθωση χρειάζεται επειγόντως μια σημαντική νίκη, όχι μόνο για να ανακάμψει βαθμολογικά, αλλά και για να αποκτήσει τη δυναμική που χρειάζεται ενόψει της συνέχειας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ