Match Report: Στον επόμενο γύρο με τεσσάρα

Την πρόκριση της στο β’ γύρο του κυπέλλου πήρε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πριν λίγο, κερδίζοντας τον Ολυμπιακό με 4-1 μέσα στην Περιστερώνα. Όλα τα γκολ του αγώνα σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο. Αρχικά ο Παρούτης στο 50′ έκανε το 0-1 στο 62′ ο Ράφα Λόπες έκανε το 0-2 στο 67′ ο Ίλιεφ το 0-3 και στο 82′ με πέναλτι ο Λόπες να κάνει το 0-4. Το τελικό 1-4 σημείωσε ο Τόσκα στις καθυστερήσεις του αγώνα.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο ημίχρονο στα πρώτα στάδια η ΑΝΟΡΘΩΣΗ μπήκε δυνατά με σκοπό να πετύχει το γκολ που θα έθετε βάσεις πρόκρισης. Παρά τις 2-3 καλές φάσεις το γκολ δεν ήρθε. Στη συνέχεια η ομάδα μας είχε τον έλεγχο, την κατοχή αλλά δεν ήταν επικίνδυνη, μίας και με εξαίρεση την κεφαλιά του Χρυσοστόμου στο 41′ που βρήκε το δοκάρι δεν φτιάξαμε άλλη αξιόλογη ευκαιρία.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας ξεκίνησε ιδανικά. Στο 50′ ο Παρούτης με ωραία ατομική ενέργεια αρχικά σημάδεψε το δοκάρι και στη συνέχεια στην επαναφορά έκανε το 0-1. Από το σημείο εκείνο και μετά το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ.

Στο 62′ ο Ράφα Λόπες με σουτ έκανε το 0-2 ενώ πέντε λεπτά ο Ίλιεφ εκμεταλλεύτηκε την πάσα πάρε βάλε του Θεοδώρου και έκανε το 0-3. Στο 82′ ο Ροβέρτος δεν είδε πέναλτι, με το VAR να τον καλεί. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ράφα Λόπες, ήταν εύστοχος και έκανε το 0-4.

Εκεί που όλα έδειχναν πως η ομάδα μας θα έφευγε με το μηδέν παθητικό στις καθυστερήσεις του αγώνα, ο Τόσκα νίκησε σε τετ-α-τετ τον Κεραυνό και έγραψε το τελικό 1-4.

Αγωνίστηκαν οι: Κεραυνός, Αρτυματάς (46′ Λόπες), Κίκο (73′ Μιχάλας), Θεοδώρου, Ρόγκουλιτς (46′ Σ.Χαραλάμπους), Χρυσόπουλος, Παρούτης, Σταμούλης (46′ Κονσεϊσάο), Μλάντοβιτς, Χρυσοστόμου, Ίλιεφ(73′ Ε. Χαραλάμπους).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ