Τι λέει η Αστυνομία για το «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Γήπεδα στα οποία δεν ακούγονται οι ανακοινώσεις, κλειστά κυκλώματα που δεν ταυτοποιούν πρόσωπα, VAR σε επικίνδυνα σημεία, άτομα με αναπηρίες που είναι εκτεθειμένα στις καιρικές συνθήκες, και το κυριότερο, σε δύο στάδια πρέπει να ελεγχθούν τα στέγαστρα για την καταλληλότητά τους.

Αυτά και δεκάδες άλλα καταγράφει η έκθεση της Αστυνομίας την οποία αποκαλύπτει ο «Φ», για τα 10 γήπεδα ποδοσφαίρου με τα δύο (Μακάρειο και Τσίρειο) που έχουν και τα μεγαλύτερα προβλήματα, να μην χρησιμοποιούνται πλέον για αγώνες Α’ κατηγορίας.

Η Αστυνομία προβαίνει σε 13 εισηγήσεις για το «Αντώνης Παπαδόπουλος» με πιο σοβαρή αυτήν που αφορά στο στέγαστρο της δυτικής κερκίδας του σταδίου. Γίνεται εισήγηση όπως ελεγχθεί από ειδικούς για την καταλληλόλητα του. Επίσης εισηγείται:

Αναβάθμιση/συντήρηση του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης.

Εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικού ελέγχου εισερχομένων φιλάθλων και ελέγχου εισιτηρίων.

Ασφαλτόστρωση του βόρειου χώρου στάθμευσης των φιλοξενουμένων.

Μέτρα προστασίας των πάγκων των δύο ομάδων.

Ο φωτισμός εξωτερικά του σταδίου είναι ανεπαρκής, ειδικότερα στο χώρο στάθμευσης πίσω από την Νότια κερκίδα και στην ανατολική πλευρά όπου βρίσκεται ο χώρος των αποδυτηρίων. Ιδιαίτερα στα σημεία αυτά συγκεντρώνονται οι οπαδοί και δεν είναι λίγες οι φορές όπου προκλήθηκαν επεισόδια με ρίψη κροτίδων, άναμμα πυρσών και βεγγαλικών.

Αρίθμηση των θέσεων, σειρών-καθισμάτων του σταδίου στις κερκίδες.

Επιβάλλεται όπως εξευρεθεί νέος χώρος για το όχημα του VAR, αφού εκεί που τοποθετείται δεν προσφέρει καμία ασφάλεια.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ