Match Report: Γονάτισε την Ομόνοια στο καμίνι του «Αντώνης Παπαδόπουλος»

Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε πριν από λίγο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ, που επικράτησε της Ομόνοιας με 1-0.

Το νικητήριο γκολ πέτυχε ο Ράφα Λόπες στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Η Ομόνοια ήταν η ομάδα που βρήκε τις πρώτες καλές στιγμές στο παιχνίδι. Στο 3′ ο Ζίβκοβιτς απέκρουσε εντυπωσιακά το σουτ του Σίμιτς και στη συνέχεια στην επαναφορά ο Σέρβος τερματοφύλακας απέκρουσε εκ νέου το σουτ του Χαραλάμπους. Οι φιλοξενούμενοι βρήκαν νέα καλή στιγμή πέντε λεπτά αργότερα, όμως το σουτ του Χαραλάμπους πέρασε ελάχιστα δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Στο 14′ ο Ρόγκουλιτς κτύπησε στο πρόσωπό μετά από επικίνδυνο παίξιμο από τον Σίμιτς με τον ρεφ Αντωνίου να μη δείχει ούτε κίτρινη. Ο τραυματισμός αυτός ήταν αρκετός ώστε ο Κροάτης μέσος να αποχωρήσει τραυματίας και στη θέση του να περάσει ο Γούλερι.

Στο 17′ ο Αντωνίου απέβαλλε τον Κολτσίδα και έδωσε κίτρινη στον Οκκά, μίας και ένα φάουλ που σφύριξε ενάντια στον Χρυσοστόμου ήταν δική του εφεύρεση κάτι που έφερε έκρηξη διαμαρτυριών από όλο το γήπεδο.

Στο 24′ είχαμε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, μετά από στημένη φάση ο Μουγκαμπί πήρε την κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ. Οι ισορροπίες στο παιχνίδι άλλαξαν στο 34′ μίας και μετά από παρέμβαση του VAR ο Στεπίνσκι αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα.

Από εκεί και πέρα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ και μέχρι το τέλος του ημιχρόνου κυρίαρχησε στο παιχνίδι. Το γκολ για την ομάδα μας ήρθε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, μετά από σέντρα του Χρυσοστόμου η κεφαλιά του Λοπες κάρφωσε τον Φαμπιάνο και έγραψε το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας έπρεπε να διαχειριστεί το σκορ. Η Ομόνοια προσπάθησε να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να ψάξει το γκολ και η ΑΝΟΡΘΩΣΗ να το διαχειριστεί και να εδραιώσει το προβάδισμα της. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είχε τον έλεγχο στο μεγαλύτερο μέρος και έψαξε το δεύτερο γκολ ενώ η Ομόνοια προσπάθησε να μας απειλήσει κυρίως από στατικές φάσεις.

Στο 65′ χάσαμε καλή προϋπόθεση αλλά ο Εράκοβιτς πρόλαβε τον Χρυσοστόμου πριν εκτελέσει. Στο 90′ ο Ίλιεφ με ωραίο πλασέ έστειλε την μπάλα άουτ.

Αγωνίστηκαν οι: Ζίβκοβιτς, Αρτυματάς, Κίκο, Ρόγκουλιτς (19′ Γούλερι), Μουγκαμπί, Παρούτης (68′ Θεοδώρου), Λόπες (78′ Στ. Χαραλάμπους), Γκιούρτσο (68′ Ίλιεφ), Μλάντοβιτς, Κονσεϊσάο (78′ Σταμούλης), Χρυσοστόμου.

 

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ