Match Report: Ακόμη μία ήττα…

Την ήττα από την Πάφο με 3-1 γνώρισε πριν από λίγο στο «Στέλιος Κυριακίδης» η ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 41′ με τον Ζάιρο, έκαναν δύο τέρματα τους στο 60′ με τον Άντερσον με τον Σούνιτς με μακρινό σουτ στο 67′ να κάνει το 3-0. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο Λόπες που με κεφαλιά από κοντά μείωσε σε 3-1.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Στο πρώτο ημίχρονο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ μέχρι το 30′ προσπάθησε και έκλεισε επιτυχώς τους διαδρόμους που οδηγούσαν στην εστία του Ζίβκοβιτς. Από εκεί και πέρα άρχισαν τα ατομικά λάθη και γενικότερα η αμυντική λειτουργία δεν ενέπνεε την σιγουριά των προηγούμενων λεπτών.

Ως εκ τούτου στο 41′ ήρθε το 1-0 από την Πάφο και τον Ζάιρο, μίας και μετά από εκτέλεση πλαγιού ο Χρυσοστόμου με κεφαλιά προς τα πίσω έφερε σε θέση βολής τον ποδοσφαιριστή της Πάφου που από κοντα δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας σε καμία περίπτωση δεν ήταν απειλητική κάτι που αποδεικνύεται από το γεγονός πως δεν κατέγραψε καμία τελική, ενώ με δυσκολία έφθανε στο τρίτο της Πάφου η μπάλα.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με αλλαγή. Ο Οκκάς έριξε στο γήπεδο τον Χρυσόπουλο στη θέση του Γκιούρτσο και άλλαξε τον σχηματισμό σε 3-5-2. Ούτε η αλλαγή συστήματος έκανε πιο απειλητική την ομάδα μας.

Οι γηπεδούχοι ήταν η ομάδα που στο πρώτο τέταρτο του δευτέρου ημιχρόνου έχασαν δύο κλασσικές ευκαιρίες, με το γκολ εν τέλει για αυτούς να έρχεται στο 60΄. Μετά από κόρνερ και ωραίο συνδυασμό, ο Άντερσον με σουτ εντός περιοχής νίκησε τον Ζίβκοβιτς και έγραψε το 2-0 που στην ουσία περιόρισε τις ελπίδες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ για κάτι καλό στο παιχνίδι. Στο 65′ η ομάδα μας μπορούσε να μειώσει στο σκορ, ο Χρυσοστόμου έκανε το παράλληλο γέμισμα και ο Κονσεϊσάο από ευνοϊκή θέση με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.  Οριστική ταφόπλακα στις οποιεσδήποτε ελπίδες έβαλε ο Σούνιτς στο 67′, ο οποίος με μακρινό αδύναμο σουτ νίκησε τον Ζίβκοβιτς, που δεν υπολόγισε ορθά την πορεία της μπάλας. Στο 80′ ήρθε η μείωση του σκορ με τον Ράφα Λόπες, ο οποίος με κεφαλιά από κοντά νίκησε τον Ίβουσιτς και έγραψε το 3-1.

Σε ένα παιχνίδι που η ομάδα μας ξεκάθαρα μειονεκτούσε ευθύς εξαρχής, χάσαμε με την εικόνα όμως να μην ικανοποιεί κανένα μίας και δεν έδειξε σε κανένα σημείο αρετές στο παιχνίδι της.

Αγωνίστηκαν οι: Ζίβκοβιτς, Μουγκάμπι, Μλάντοβιτς, Κονσεϊσάο, Κίκο, Αρτυματάς, Χρυσοστόμου, Ρόγκουλιτς (68′ Σ.Χαραλάμπους), Γούλερι (78′ Ίλιεφ), Γκιούρτσο (46′ Χρυσόπουλος), Λόπες (87′ Θεοδώρου).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ