ΕΚΤΑΚΤΟ: Δηλώσεις τώρα Πέτρου Δημητρίου για τους Ρώσους επενδυτές

Σημαντικές δηλώσεις Πέτρου Δημητρίου στο kerkida για τις εξελίξεις στην ομάδα μας.

Αναλυτικά:

«Αρχές Ιουνίου είχα επικοινωνία με τον Πρόεδρο, για ενδιαφέρον επενδυτών. Προέκυψε η εμπλοκή μου μετά από εισήγηση του Προέδρου, να είμαι ως διαμεσολαβητής. Έγινε κοινή συνέδρια των οργανωμένων οπαδών, του Δ.Σ του Σωματείου και τριών ατόμων που είναι στην εταιρεία».

«Έπρεπε να είμασταν πειστικοί και να κρατηθούν χαμηλά οι τόνοι, ώστε να μην υπάρξει αστάθεια στο διοικητικό κομμάτι και να μην χαλάσει η προσπάθεια που γινόταν με τους επενδυτές».

«Μετά την συνάντηση του Δ.Σ με τους επενδυτές, με έπιασε ο Πρόεδρος να αναλάβω να κάνω εισήγηση για τι μπορεί να γίνει με αυτά που πρότειναν οι επενδυτές. Ξεκαθάρισα στον Πρόεδρο ότι μπορώ να βοηθήσω, αλλά δεν θέλω να έχω οποιαδήποτε θέση».

«Μέσα στον Αύγουστο πάγωσαν οι διαδικασίες με τους επενδυτές, λόγω κάποιων διαρροών που έγιναν. Εμείς συνεχίζαμε τις προσπάθειες να κρατήσουμε ζωντανό το ενδιαφέρον. Είχαν έρθει δύο άτομα στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα. “Είχαν εκδηλώσει επίσημα το ενδιαφέρον τους οι επενδυτές. Οι βασικές απαιτήσεις της Ανόρθωσης είχαν καλυφθεί από τους Ρώσους επενδυτές, σχετικά με την διαχείριση και το χρέος».

«Στις διαπραγματεύσεις δώσανε στους επενδυτές προϋπολογισμό, στην διάσκεψη είπαν άλλο πόσο και μετά μου είπαν να τους πως εγώ άλλο πόσο».

«Την Τρίτη (3/9) είχαν συνεδρία και αποφασίσανε να παραιτηθούν. Για τον λόγο ότι το χρέος ήταν πολύ μεγάλο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ