Προ των πυλών το μεγάλο φεστιβάλ των Μαχητών (όλες οι πληροφορίες)

Σε ανάρτηση προχώρησε ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω:

𝚽𝚬𝚺𝚻𝚰𝚩𝚨𝚲 𝟑𝟎 𝚾𝚸𝚶𝚴𝚰𝚨 𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂

𝟎𝟕.𝟎𝟗.𝟐𝟎𝟐𝟒

Όπως σας είχαμε προϊδεάσει, το μεγάλο φεστιβάλ για τα 30 χρόνια ΜΑΧΗΤΕC, είναι προ των πυλών. Λίγο μετά την έναρξη της φετινής αγωνιστικής περιόδου και επί της ευκαιρίας της διακοπής των πρωταθλημάτων, εμείς θα ροκάρουμε όπως μόνο εμείς γουστάρουμε. Τριάντα χρόνια ζωής για το οπαδικό μας κίνημα και ήδη τρέξαμε πάρα πολλές εκδηλώσεις αφιερωμένες στις τρεις δεκαετίες ζωής. Η επόμενη όμως είναι αλλιώτικη!

Το ερχόμενο Σάββατο λοιπόν, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Θεμιστόκλειο Αθλητικό κέντρο, το προσωρινό μας σπίτι στην λεμεσό. Στις 17:00 θα ανοίξουν οι πόρτες και θα ξεκινήσουμε με διαγωνισμό γκραφίτι ενώ η ένταση θα κορυφωθεί στις 20:00, με την έναρξη της συναυλίας. Μαζί μας θα έχουμε μπάντες από Ελλάδα αλλά και εξωτερικό για να ροκάρουμε!

Ξεκινά άμεσα η προπώληση των εισιτηρίων διαδικτυακά στην σελίδα μας https://30years.maxhtec94.com/ αλλά και στα κατά τόπους οικήματα των συνδέσμων ανά το παγκύπριο αύριο. Το εισιτήριο κοστίζει €15 με το πρώτο ποτό να συμπεριλαμβάνεται, ενώ θα πωλείται φαγητό και ποτό σε χαμηλές τιμές.

Οι νικητές του διαγωνισμού γκραφίτι θα κερδίσουν πλούσια δώρα. Για περισσότερες λεπτομέρειες όσον αφορά την συμμετοχή, τους κανόνες και τα έπαθλα επισκεφθείτε την παρακάτω σελίδα: https://30years.maxhtec94.com/graffiti/

ΒΑΡΩΣΙΩΤΙΚΗ παρΑΝΟια

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪️

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ