Match Report: Πληρώσαμε τα λάθη μας…

Σε ένα παιχνίδι δίχως πολλές φάσεις, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ πλήρωσε στο έπακρο τα λάθη της και έχασε μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» από τον Απόλλωνα με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 χάρις σε γκολ του Μάρκες στο 41′ και του Ζμέρχαλ στο 50′. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ μείωσε στο 56′ χάρις σε γκολ του Ράφα Λόπες.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Το πρώτο εικοσάλεπτο είχε καλό ρυθμό δίχως όμως πολλές φάσεις. Στο 9′ μετά από σέντρα του Κίκο, ο Παρούτης με τακουνάκι έστειλε την μπάλα αόυτ.

Το παιχνίδι μέχρι το 40′ κύλησε δίχως αξιόλογες στιγμές και λιγοστές φάσεις. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν τα συνεχόμενα λάθη στα μετόπισθεν και με τον Μάρκες έγραψε το 0-1. Στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ο Ζίφκοβιτς απέκρουσε σουτ από τον Ζμέρχαλ και κράτησε το 0-1.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με τον χειρότερο τρόπο, μετά από λάθος του Μλάντοβιτς ο Ζμέρχαλ με πλασέ νίκησε τον Ζίφκοβιτς και έκανε το 0-2 στο 50′.

Έξι λεπτά αργότερα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ μπήκε ξανά στο παιχνίδι, μίας και μετά από συστημένη μπαλιά του Παρούτη ο Ράφα Λόπες με κεφαλιά έγραψε το 1-2. Η μείωση του σκορ έφερε αναζοπύρωση των ελπιδών μας για κάτι καλό στο παιχνίδι.

Aπο εκεί και πέρα η ΑΝΟΡΘΩΣΗ προσπάθησε ανεπιτυχώς να βρει το γκολ της ισοφάρισης. Αυτό όμως δεν ήρθε δίχως όμως να καταφέρουμε να φτιάξουμε κάποια μεγάλη φάση, παρά το γεγονός πως φτιάξαμε κάποιες προϋποθέσεις. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποχώρησε τραυματίας ο Τεσέιρα και η ομάδα μας ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές.

Αγωνίστηκαν οι: Ζίβκοβιτς, Μουκαμπί (57′ Γούλερι), Τεσέιρα, Μλάντοβιτς, Κίκο, Κονσεϊσάο. Χρυσοστόμου, Αρτυματάς, Ρόγκουλιτς (83′ Σπόλιαριτς), Παρούτης (73′ Θεοδώρου), Λόπες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ