Είναι νωρίς αλλά…

Το να χάνεις δύο βαθμούς στην πρεμιέρα δεν είναι τραγικό ούτε βάφονται τα πάντα μαύρα. Δεν είναι η πρώτη φορά που είχαμε απώλειες με το καλημέρα και ούτε η τελευταία.

Το θέμα είναι μέσα από τα παιχνίδια να έρθει η βελτίωση. Η ομάδα μας σε όλα τα φιλικά έδειξε πως έχει πρόβλημα δημιουργίας. Δώσαμε έξι φιλικά μέσα στην προετοιμασία. Σκοράραμε στα τέσσερα, σημειώσαμε έξι τέρματα εκ των οποίων τα τέσσερα από στημένες φάσεις. Ένα πέναλτι, ένα απευθείας φάουλ και δύο με κεφαλιές μετά από εκτελέσεις φάουλ ή κόρνερ. Η εικόνα η χθεσινή ήταν η ίδια με αυτή που είδαμε στα φιλικά. Μια ομάδα να προσπαθεί να κρατήσει την μπάλα αλλά να μην μπορεί να ασκήσει ουσιαστική πίεση και να κάνει τον κόσμο να νοιώσει ότι το γκολ είναι ζήτημα χρόνου για να έρθει.

Χρειάζεται επειγόντως βελτίωση στο δημιουργικό κομμάτι. Είτε αυτή θα είναι από ποδοσφαιριστές που θα έρθουν, είτε από ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ. Η φανέλα από μόνη της δεν κερδίζει και αυτό φάνηκε χθες, που απέναντι στους νεοφώτιστους απωλέσαμε δύο βαθμούς.

Η χρονιά είναι δύσκολη, το ξέρουμε όλοι εδώ και καιρό, ωστόσο ομάδες όπως την Ομόνοια Αραδίππου όσο οργανωμένες και αν είναι, θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τις κερδίζουμε.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ