Ανακοίνωση από ΜΑΧΗΤΕC: «Η συνάντηση έγινε για να παρουσιαστούν…»

Σε ανάρτηση προχώρησε ο Παν.Συ.Φι.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Ανακοίνωση 30.08.2024

Αύριο η ομάδα δίνει τον 2ο αγώνα της για φέτος και ο μοναδικός στόχος είναι η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. Ήδη ο κόσμος έκανε την υποχρέωση του και αναμένεται να το κάνει ακόμα πιο εμφατικά μέχρι την έναρξη αύριο στις 20:00. Όσοι δεν έχουν διαρκείας, αγοράζουν το εισιτήριο τους και η θέση όλων μας είναι στα τσιμέντα του ΝΑΟΥ.

Καλούμε τους πάντες να ακολουθήσουν τους ρυθμούς της Νότιας ώστε να δημιουργήσουμε την ένταση που αρμόζει στο σπίτι μας. Μαζευόμαστε από νωρίς στον σύνδεσμο και αναχωρούμε μαζικά με την πορεία.

Να σημειώσουμε ότι έξω από την Νότια προς Δυτική, θα υπάρχει συνεργείο όπου θα μπορείτε να προμηθευτείτε τα νέα μας καπέλα αλλά επίσης και εισιτήριο για το Φεστιβάλ της ερχόμενης εβδομάδας. Εισιτήρια για το φεστιβάλ μπορείτε να προμηθευτείτε και διαδικτυακά στην σελίδα μας 30years.maxhtec94.com/

Τέλος να ενημερώσουμε σχετικά με την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με το Δ.Σ. του Συλλόγου την Τετάρτη 28.08, για την οποία έκανε αναφορά η ομάδα χθες με ανακοίνωση. Όντως η συνάντηση έγινε για να παρουσιαστούν διάφορα θέματα για τα οποία θα γίνουν ενέργειες και αφορά την αναδιάρθρωση σε αρκετούς τομείς ώστε η ομάδα μας να μπορέσει να ξεφύγει από τα προβλήματα που την ταλανίζουν και να δούμε σύντομα να δουλεύει σε πιο επαγγελματικά πρότυπα. Δεν μπορούμε να πούμε περισσότερα για την ώρα ή καλύτερα δεν είναι σωστό μέχρι να αρχίσει η σταδιακή εφαρμογή τους, παρά μόνο να βεβαιώσουμε τον κόσμο της ομάδας ότι θα γίνουν ΟΛΑ τα απαραίτητα. Η δουλειά και η προσήλωση του κόσμου είναι και πρέπει να παραμείνει η υποστήριξη προς την ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵 ⚪️

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ