Φιλική νίκη με Σπόλιαριτς και Ευαγόρα

Φιλική νίκη επί της ΑΕΛ με 2-1 μέσα στη Λεμεσό πέτυχε πριν λίγο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ. Η ΑΕΛ προηγήθηκε με 1-0 με γκολ του Ραφαήλ Μάμα. Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ όμως είχε τις απαντήσεις και αρχικά ισοφαρίσαμε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι από τον Ματίγια Σπόλιαριτς και το νικητήριο γκολ να πετυχαίνει στις καθυστερήσεις ο Ευαγόρας Χαραλάμπους.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας κράτησε την μπάλα αλλά ήταν ακίνδυνη επιθετικά και έδειξε αδυναμίες στη δημιουργία, με μοναδική τελική ένα σουτ του Ρόγκουλιτς από αριστερά. Η ΑΕΛ από την πλευρά της βρήκε 2-3 καλές ευκαιρίες, με τον Ζίβκοβιτς να δηλώνει παρών όποτε χρειάστηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ήταν πιο απαιτητική μέσα στον αγωνιστικό χώρο και έψαξε το γκολ. Γκολ όμως πέτυχαν πρώτα οι γηπεδούχοι στο 66’, χάρις σε ωραία ομαδική ενέργεια και εκτέλεση του Ραφαήλ Μάμα.

Τα γκολ για την ομάδα μας ήρθαν στο 83’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, που κέρδισε ο ίδιος, μίας και έκλεψε την μπάλα μετά από λάθος μεταβίβαση των γηπεδούχων, με τον Κυριάκου να τον ανατρέπει.

Το νικητήριο γκολ ήρθε στις καθυστερήσεις, μετά από συστημένη μπαλιά του Κίκο, ο Ευαγόρας Χαραλάμπους με κεφαλιά έγραψε το 1-2.

Στο πρώτο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Ζίβκοβιτς (30′ Μιλοσάβλιεβιτς), Σταμούλης, Λύτρας, Μιχάλας, Αρτυματάς, Ιωάννου, Χρυσοστόμου, Ρόγκουλιτς, Γούλερι, Παρούτης, Λόπες

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν οι: Μιλοσάβλεβιτς (60′ Κεραυνός), Κίκο, Μιχάλας, Τεισέιρα, Πασχάλη, Χαραλάμπους Σ., Μάρκου, Σπόλιαριτς, Μουσοντά, Ιωάννου Γ. , Χαραλάμπους Ε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ