«Εγκληματική η στάση του Σωματέιου / Υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα απάτης και διαπλοκής…»

Σε ανάρτηση με την οποία ισχυρίζεται πως υπάρχουν σοβαρά θέματα απάτης και διαπλοκής ενάντια της Δημόσιας Εταιρίας – Ανόρθωσις Ποδόσφαιρο Δημόσια Λτδ – προχώρησε ο Γιάννος Κωνσταντίνου.

Ο Κωνσταντίνου χαρακτήρισε εγκληματική τη στάση του Συλλόγου που σαν μεγαλομέτοχος πλέον πρέπει να προχωρήσει σε καταγγελίες.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Κωνσταντίνου είχε διπλή θητεία στο Δ.Σ της εταιρείας (05/2019 – 10/2020  & 07/2022 – 01/2023) αλλά και στο Σύλλογο από τον Φεβρουάριο 2023 μέχρι Φεβρουάριο 2024.

Αναλυτικά η τοποθέτηση του:

“Υπάρχουν πολύ σοβαρά θέματα απάτης και διαπλοκής εναντίον μίας Δημόσιας Εταιρίας όπως είναι η Ανόρθωσις και τα οποία θα πρέπει να καταγγελθούν άμεσα στην Αστυνομία.

Εγκληματική η στάση του Σωματείου μέχρι στιγμής, που σαν μεγαλομέτοχος πλέον, οφείλει να προχωρήσει στις σχετικές καταγγελίες.

Η μη καταγγελία στην Αστυνομία ισοδυναμεί με προσπάθεια συγκάλυψης.

Το φτηνό επιχείρημα, για να μην πω και σκόπιμο, ότι προέχει ο προγραμματισμός και η σωτηρία της Ομάδας είναι παντελώς αβάσιμο.

Θα μπορούσαν οι διαδικασίες να κινούνται παράλληλα, χωρίς η μία να επηρεάζει την άλλη.

Άλλο τα νομικά και τα ποινικά θέματα και άλλο τα οικονομικά και τα θέματα προγραμματισμού.

Η ανάθεση σε Ελεγκτικό Οίκο αυτών των νομικών και πιθανόν ποινικών θεμάτων κάθε άλλο παρά πρακτικός και σωστός μου φαίνεται.

Δεν θέλω να πιστέψω ότι αυτή η απόφαση  του Σωματείου, αυτής της τόσο χρονοβόρας διαδικασίας σκοπό έχει να στείλει το θέμα στις “Ελληνικές Καλένδες”.

Ο κόσμος αλλά και η βάση της Ανόρθωσης ανησυχούν και άρχισαν να χάνουν την εμπιστοσύνη τους αλλά και την υπομονή τους”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ