Το πρόγραμμα του Σαββατοκυριάκου

Σε ενημέρωση προχώρησε το τμήμα καλαθόσφαιρας του Συλλόγου μας.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Ομάδα ανδρών Κ16: Άτλαντας – Ανόρθωση (02/06, 16:00)

Τον 1ο αγώνα για την τελική φάση των πλέι-οφ της επίλεκτης κατηγορίας ανδρών Κ16, δίνει η ομάδα μας, η οποία θα μεταβεί στην αίθουσα του Λυκείου Κύκκου, όπου θα αναμετρηθεί με την ομάδα του Άτλαντα.

Ο τίτλος του πρωταθλητή θα κριθεί στα δυο νικηφόρα παιχνίδια και η αντίπαλος ομάδα έχει το πλεονέκτημα της έδρας.

Αξίζει να τονισθεί ότι η ομάδα του Άτλαντα, είναι αήττητη και στα 27 φετινά παιχνίδια που έχει δώσει σε όλες τις φάσεις της φετινής διοργάνωσης. Όμως, η δική μας ομάδα, που προέρχεται από δέκα συνεχόμενες νίκες, είναι αποφασισμένη να διεκδικήσει τις πιθανότητες της.
Οι παίκτες μας θα τα δώσουν όλα για να φθάσουν στη νίκη.

Ομάδα ανδρών Κ14: ΑΠΟΕΛ – Ανόρθωση (01/06, 12:00)

Τον 2ο αγώνα για την ημιτελική φάση των πλέι-οφ για την περιφερειακή κατηγορία ανδρών Κ14, δίνει η ομάδα μας, η οποία θα μεταβεί στο Λευκόθεο όπου θα αντιμετωπίσει τον ΑΠΟΕΛ.

Στον πρώτο αγώνα, που έγινε στην αίθουσα της Β Τεχνικής Σχολής Λεμεσού, παρά την προσπάθεια της ομάδας μας έχασε με διαφορά 12 πόντων και με σκορ 54-42.

Κάτι που σημαίνει ότι για να μπορέσουν να προκριθούν στην τελική φάση, θα πρέπει να κερδίσουν με διαφορά τουλάχιστον 13 πόντων, μιας και το κριτήριο πρόκρισης στις περιφερειακές κατηγορίες, είναι η διαφορά πόντων, σε δυο παιχνίδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ