Τα σημερινά δεδομένα για το νέο προπονητή / Οι λόγοι που κάνουν μία περίπτωση ελκυστική

Αν ξεκινούσε ο προγραμματισμός της νέας χρονιάς από σήμερα, ήδη θα λέγαμε ότι αργήσαμε να ξεκινήσουμε.

Και από τη στιγμή που υπάρχει αυτή η μεγάλη αβεβαιότητα για τα διοικητικά, κανείς δεν μπορεί να πει πότε το ποδοσφαιρικό τμήμα θα είναι έτοιμο με τη νέα διοίκηση για να ξεκινήσει ο προγραμματισμός.

Όταν με το καλό υπάρξουν αυτές οι εξελίξεις, τότε ο προγραμματισμός θα πρέπει να τρέξει άμεσα για να καλυφθούν τα πολλά και τεράστια κενά μετά τις μαζικές αποχωρήσεις παικτών.

Το άτομο που γνωρίζει καλύτερα από όλους στην ομάδα αυτή τη στιγμή τις ανάγκες είναι ο Γιάννος Οκκάς, ο οποίος αντικατέστησε τον Νταβίντ Γκαγιέγο μέσα στα πλέι οφ.

Δεν θα ήταν παράξενο αν τα άτομα που αναλάβουν το ποδοσφαιρικό τμήμα διατηρήσουν και τη νέα χρονιά τον Γιάννο Οκκά γιατί πρώτον, γνωρίζει όπως είπαμε όλες τις ανάγκες της ομάδας, και δεύτερο, ώστε να μην χαθεί ακόμη περισσότερος χρόνος στην αναζήτηση άλλου προπονητή που από μόνο του θα φέρει καθυστέρηση μέχρι να μάθει την ομάδα και τις ανάγκες της.

Ο Οκκάς δεν έκρυψε ότι θέλει να συνεχίσει και του χρόνου στον πάγκο της ομάδας μας καθώς πιστεύει στον εαυτό του και πιστεύει πως μπορεί να πάρει την ομάδα εκεί που θέλει ο κόσμος της.

Από τη στιγμή όμως που δεν ξέρουμε τι ξημερώνει η νέα μέρα διοικητικά, κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πότε θα αρχίσει ο προγραμματισμός, προγραμματισμός ο οποίος περιλαμβάνει και τον προπονητή της νέας χρονιάς.

Όμως αυτή η όλη καθυστέρηση είναι που κάνουν το όνομα του Γιάννου Οκκά μία περίπτωση που θα συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες για να είναι ο προπονητής στη νέα χρονιά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ