Οι έξι όροι των 65 μελών στην πρόταση για τη μεταβίβαση των μετοχών

Με έξι όρους η επιστολή των 65 μελών της Ανόρθωσης προς Σύλλογο και Χρίστο Πουλλαίδη, με τους οποίους σύμφωνα με την ανοιχτή επιστολή θεωρούν ότι η πλειοψηφία της επερχόμενης Γ.Σ. θα υπερψηφίσει την πρότασή για τη μεταβίβαση.

Οι έξι όροι των μελών είναι επιγραμματικά οι ακόλουθοι:

  1. Παράδοση στον Σύλλογο όλων των μετοχών συμπεριλαμβανομένων και των «champions shares» έναντι τιμήματος 1 ευρώ.
  2. Άμεση λογιστική διαγραφή από τα βιβλία τόσο της εταιρείας όσο και του Σωματείου του συνολικού ποσού των 8.200.000 ευρώ.
  3. Να διαγραφεί ο όρος στο σημείο 4.2.2 από την συμφωνία για μεταβίβαση των μετοχών που παρουσιάστηκε στην Γ.Σ., που σε αδρές γραμμές αναφέρει ότι με την υπογραφή της, ο Σύλλογος δεν επιθυμεί να προβεί σε οποιοδήποτε έλεγχο (due diligence).
  4. H συμφωνία διαχείρισης θα είναι ενδεικτικά για ένα χρόνο, άνευ όρων, απλά για σκοπούς σύμβασης και άλλων συναφών ζητημάτων.
  5. Καταβολή από την οικογένεια Πουλλαΐδη προς τον Σύλλογο του ποσού της τάξεως του 1.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο προκύπτει από την 10χρονη χρήση των εγκαταστάσεων βάση της αρχικής συμφωνίας, ποσό που θα είχε χρησιμοποιηθεί για την εξόφληση του γηπέδου, πράγμα που δεν έγινε με την ιστορία πως εξελίχθηκε να είναι πλέον γνωστή
  6. Καταβολή από την οικογένεια Πουλλαΐδη προς τον Σύλλογο του ποσού της τάξεως του€1.000.000 ευρώ σε πέντε ισόποσες μηνιαίες δόσεις των €200.000 ευρώ έκαστη, με αρχική ημερομηνία την 1ην Αυγούστου 2024 και έπειτα μέχρι και την τελευταία δόση κατά την 1ην Δεκεμβρίου 2024. Το ποσό αυτό αναλογεί στα κριτήρια Δεκεμβρίου 2023 και Μαρτίου 2024 τα οποία πληρώσαμε προ εισπράττοντας μελλοντικά έσοδα από χορηγικές συμφωνίες, εισιτήρια διαρκείας και τηλεοπτικά τα οποία δυσχεραίνουν το έργο για την επόμενη μέρα της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ