ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ: Επιφανείς έτοιμοι να βγουν μπροστά – Τι πρέπει να γίνει

Δημοσίευμα του GOAL αναφέρει ότι ομάδα επιφανών είναι έτοιμη να  βγει μπροστά και πως είναι σε συνεννόηση με το Σωματείο.

Τονίζεται όπως ότι τα εν λόγω άτομα βρίσκονται σε επικοινωνία με την ηγεσία του Σωματείου, στην οποία διαμήνυσαν ότι θα συνεισφέρουν με ένα σημαντικό ποσό και πως το πλάνο περιλαμβάνει σύσταση διοικούσας επιτροπής, η οποία θα έχει υπό την ευθύνη της την εποπτεία της εταιρείας, η οποία θα λειτουργεί με εκτελεστικό πρόεδρο.

Απαραίτητη προϋπόθεση, όπως αναφέρεται,  για να «τρέξουν» οι διεργασίες συγκρότησης διοίκησης στην εταιρεία είναι η επικύρωση της πρότασης για μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη στο σωματείο.

Αποσπάσματα από το δημοσίευμα:

«Πληροφορίες του «Goal» αναφέρουν ότι τα εν λόγω άτομα βρίσκονται σε επικοινωνία με την ηγεσία του Σωματείου, στην οποία διαμήνυσαν ότι θα συνεισφέρουν με ένα σημαντικό ποσό, εντούτοις επιβάλλεται να στηριχθούν οικονομικά για να μπορέσουν να βγάλουν την Ανόρθωση από το αδιέξοδο. Το πλάνο περιλαμβάνει σύσταση διοικούσας επιτροπής, η οποία θα έχει υπό την ευθύνη της την εποπτεία της εταιρείας, η οποία θα λειτουργεί με εκτελεστικό πρόεδρο».

«Απαραίτητη προϋπόθεση για να «τρέξουν» οι διεργασίες συγκρότησης διοίκησης στην εταιρεία είναι η επικύρωση της πρότασης για μεταβίβαση των μετοχών της οικογένειας Πουλλαΐδη στο σωματείο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ