«Μια εκδήλωση αντάξια της Ιστορίας…»

Σε ανάρτηση προχώρησε ο Παν.Συ.Φι. σχετικά με την ψεσινή εκδήλωση αφιερωμένη στον αγώνα της ΕΟΚΑ.

Αναλυτικά πιο κάτω:

Μια εκδήλωση αντάξια της Ιστορίας της ομάδας μας και του οργανωμένου μας συνόλου ένεκα και της συμπλήρωσης 30 χρόνων από την σύσταση του. Μια βραδιά που θα παραμείνει για χρόνια χαραγμένη σε όσους βρέθηκαν ψες στο ηρωικό Λιοπέτρι. Πληθώρα κόσμου έδωσε το παρών του και τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση που διοργάνωσε ο σύνδεσμος μας και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε δεόντως.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες θα θέλαμε να δώσουμε στις μπάντες που έδωσαν μια άλλη νότα στην εκδήλωση, την Μπάντα Εθνικοφρόνων Σωματείων Λιοπετριού “ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ” και ο Πολιτιστικός Όμιλος Θ.Ο.Ι. Αυγορου, στους δρομείς της ομάδας μας Anorthosis Famagusta Runners – Τμήμα Δρομέων Ανόρθωσης Αμμοχώστου οι οποίοι μετέφεραν την φλόγα από το Μνημείο Ηρώων στο Αυγόρου μέχρι το Αμφιθέατρο του Λιοπετρίου δίνοντας το έναυσμα των όσων ακολούθησαν.

Να ευχαριστήσουμε επίσης και να τονίσουμε ότι ήταν τιμή μας που παρευρέθηκαν οι οικογένειες των ηρώων για να παραλάβουν τις τιμητικές πλακέτες, το ελάχιστο που μπορούσαμε να κάνουμε για την θυσία τους προς την Λευτεριά, όπως επίσης και τον ομιλητή μας και ιστορικό κ. Ανδρέα Κάρυο.

Τέλος συγχαρητήρια στην επιτροπή εκδηλώσεων για τα την άψογη οργάνωση, εκτέλεση αλλά και αποτέλεσμα της όλης εκδήλωσης. Συνεχίζουμε ακόμα πιο πιστά στα ιδανικά μας, και στόχος μας είναι τέτοιες εκδηλώσεις να καθιερωθούν σαν θεσμός εκ μέρους του οργανωμένου συνόλου. Το λέμε συχνά, θα το ξαναπούμε γιατί εμείς το εννοούμε και το αποδεικνύουμε με πράξεις. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο. Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ.

Ζήτω ο Αγώνας
Ζήτω ο Αρχηγός Γρίβας
Ζήτω η Ε.Ο.Κ.Α.
Ζήτω η 1η Απριλίου 1955
Ζήτω η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🇬🇷





ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ