Ο κύριος Τσίκο Μπάνζα τους αφήνει εκτεθειμένους…

Ο Τσίκο Μπάνζα με τα καμώματα του και τα παραπτώματα του αφήνει εκτεθειμένους τους Ανδρέα Σάντη και Αντόνιο Πριέτο.

Για τον ποδοσφαιριστή πως είναι ιδιάζουσα κατάσταση και αδιόρθωτος χαρακτήρας ήταν λίγο πολύ γνωστό, από την εδώ παρουσία του στη Νέα Σαλαμίνα.

Σάντης και Πριέτο θεώρησαν πως μπορούν να διορθώσουν τον Τσίκο, με αποτέλεσμα η Ανόρθωση σε συνεργασία με ξένο παράγοντα από το εξωτερικό που γνωρίζει ο Πριέτο να ξοδέψουν ένα ποσό της τάξης των 200 χιλιάδων για να φέρουν τον Αγκολέζο επιθετικό στην ομάδα μας.

Αν και η ομάδα μας συμφώνησε με τη Νέα Σαλαμίνα από τα τέλη Ιουλίου με αρχές Αυγούστου, ο Τσίκο αφότου φιγούραρε με διακριτικά όλων των ομάδων στο Instagram ήρθε στην Κύπρο μέσα του Αυγούστου με αποτέλεσμα να χάσει ένα σημαντικό μέρος της προετοιμασίας.

Στην πορεία ήρθε η πρώτη κλήση για την Εθνική του, με τον Αγκολέζο να μην μπαίνει στο αεροπλάνο της επιστροφής και να φθάνει καθυστερημένα και να μένει εκτός αποστολής από την αναμέτρηση κόντρα στην Καρμιώτισσα στο «Στέλιος Κυριακίδης.

Στη συνέχεια αρχές Δεκεμβρίου και στην εντός έδρας αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕΚ αποβλήθηκε για κτυπημα σε ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ. Λίγες μέρες αργότερα και στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή και ενώ το σκορ ήταν 0-3 κοντρα στη Νέα Σαλαμίνα, πήρε κίτρινη κάρτα για φάουλ που μπορούσε να αποφύγει. Η εξέλιξη αυτή τον έφερε να παίρνει μόνος του επιπλέον άδεια, να μην έρχεται στην Κύπρο μαζί με τους υπόλοιπους και να μένει αδικαιολόγητος απών, να χάνει το ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ και όχι μόνο.

Παρά τις αντιρρήσεις του κόουτς Γκαγιέγο, που έβλεπε τον Τσίκο Μπάνζα να μην τηρεί τους κανόνες του συνόλου και να μην δείχνει τον απαραίτητο σεβασμό στους συμπαίκτες τους και στην ομάδα, Σάντης και Πριέτο στο βωμό της επένδυσης που έγινε το καλοκαίρι θέλουν και διατάσσουν την επιστροφή του Αγκολέζου στις προπονήσεις. Μάλιστα ο πρόεδρος σε δηλώσεις του ανάφερε μεταξύ άλλων πως έκανε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε ο Τσίκο να μην μπορεί να ταξιδέψει ξανά.

Η συνέχεια πρόσφατη και γνωστή. Ο Τσίκο Μπάνζα στην αναμέτρηση με την Πάφο, μας έδειξε εκ νέου τις ικανότητες του στη πυγμαχία ενώ 24 ώρες αργότερα διέψευσε και τον Ανδρέα Σάντη, με τον Αγκολέζο να παίρνει το αεροπλάνο για την πατρίδα του παίρνοντας άδεια από τον εαυτό του.

Η συμπεριφορά του Τσίκο δεν εκπλήσσει κανένα. Λίγο πολύ ήταν γνωστός πριν καν αποκτηθεί. Ωστόσο Πριετο και Σαντης θεώρησαν πως μπορούν να αλλάξουν μυαλά στο ποδοσφαιριστή αυτό δεν συνέβη και η Ανόρθωση αυτή στιγμή πέρα του σεβαστού ποσού που δαπάνησε διατηρεί και συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή μέχρι το 2027.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ