Match Report: Με κατεβασμένα τα χέρια…

Σε ένα παιχνίδι που ήμασταν με την πλάτη στο τοίχο για να κυνηγήσουμε τις οποιεσδήποτε ελπίδες για ευρωπαϊκό εισιτήριο, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ  ήταν κατώτερη των περιστάσεων και έχασε με συνοπτικές διαδικασίες από την Ομόνοια.

Το παιχνίδι δεν τυγχάνει ιδιαίτερου σχολιασμού, μίας και η ομάδα μας με εξαίρεση το πρώτο τέταρτο που έλεγχε τον ρυθμό δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση να έχει απαιτήσεις στο ΓΣΠ. Μοναδική τελική στο πρώτο ημίχρονο, στο 11′ όταν ο Τεχέρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα λίγο δίπλα από το κάθετο δοκάρι.

Από την πλευρά της η Ομόνοια δημιούργησε οκτώ τελικές στο πρώτο ημίχρονο, στο 33′ ο Κούσουλος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής σημείωσε το 1-0.

Ούτε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας κατάφερε να βρει τις λύσεις και να γίνει απειλητική. Η Ομόνοια στο 56′ σημείωσε το 2-0, όταν μετά από κόρνερ η μπάλα έφθασε στον Μάθιους με σουτ εκτός περιοχής έγραψε το 2-0.

Η αντίδραση της ομάδα μας…ήρθε στο 87′ όταν ο Γκασάμα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Στις καθυστερήσεις του αγώνα η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι μετά από χέρι του Παναγιώτου, την εκτέλεση ανέλαβε ο Καστέλ που ευστόχησε και έγραψε το τελικό 2-1.

Αγωνίστηκαν οι: Αρμπολέδα, Ουαγκέ (78′ Αντωνίου), Μαρμούκ, Κάργας, Κορέια (78′ Μακούν), Τεχέρα, Ιωάννου (71′ Χρυσοστόμου), Περέα (61′ Γκασάμα), Τσίκο, Φερέιρα (60′ Παρούτης), Καστέλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ