Match Report: Νέα ήττα, περαιτέρω οπισθοχώρηση…

Την ήττα με 1-0 από την ΑΕΚ γνώρισε πριν από λίγο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ γεγονός που μας φέρνει οριστικά έκτους με τη λήξη της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος και με περαιτέρω οπισθοχώρηση στο βαθμολογικό πίνακα. Το νικητήριο γκολ για την ΑΕΚ πέτυχε ο Πέρε Πονς στο 48΄με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισοζυγισμένο και με λίγες φάσεις. Η ομάδα μας πίεζε ψηλά με στόχο να κερδίσει μπάλες ψηλά και να κτυπήσει στην αντεπίθεση. Από πλευράς της ομάδας είχαμε την κλασσική ευκαιρία με τον Τσίκο στο 13′ ενώ η ΑΕΚ είχε τη δική της στιγμή στο 27′ με τον Σολ.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά για τους γηπεδούχους μίας και στην πρώτη καλή στιγμή τους, κατάφεραν και βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Μετά από ωραίο  συνδυασμό  ο Πέρε Πονς με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

Από εκεί και πέρα η ομάδα μας έψαχνε το γκολ, δίχως όμως πολλές επιλογές.

Η μοναδική μεγάλη στιγμή που φτιάξαμε ήταν με τον Χρυσοστόμου στο 77′ όταν μετά από σέντρα του Κίκο, με κεφαλιά από την καρδιά της μικρής περιοχής με κεφαλιά έστειλε την μπάλα άουτ.

Αγωνίστηκαν οι: Αρμπολέδα, Κορρέα (74′ Φερέιρα), Μαρμούκ, Μακούν, Αντωνίου (86′ Τζουλίου), Κορέια (61′ Κίκο), Ιωάννου (61′ Χρυσοστόμου), Τεχέρα, Τσίκο, Περέα, Γκασάμα.

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

8′ Πρώτη τελική με τον Τσίκο με το σουτ του όμως να κοντράρει

13′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Τσίκο, που έκλεψε την μπάλα όμως από πλεονεκτική θέση έκανε το σουτ κόντραρε κια κατέληξε κόρνερ.

26′ Πολύ καλή ευκαιρία για την ΑΕΚ, μετά από σέντρα του Γκιούρσκο ο Σολ με κεφαλιά αμαρκάριστος μέσα στην περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

27′ Καλή στιγμή για την ομάδα μας, με τον Γκασάμα από καλή θέση να κάνει κακό πλασέ.

38′ Κίτρινη στον Αντωνίου

43′ Σουτ του Γκιούργκο, αποκρούει ο Αρμπολέδα.

48′ Γκολ για την ΑΕΚ. Ωραίος συνδυασμός των γηπεδούχων και ο Πέρε Πονς με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έκανε το 1-0.

49′ Σουτ του Τσίκο, η μπάλα κόρνερ.

53′ Σουτ από τον Φραν Σολ, η μπάλα άουτ.

59′ Διπλή απόκρουση του Αρμπολέδα σε σουτ αρχικά του Τιουνκού και ακολούθως του Γκιούρσκο.

61′ Διπλή αλλαγή για την ομάδα μας. Εκτός οι Κορρέια και Ιωάννου, μέσα οι Χρυσοστόμου και Κίκο.

74′ Αλλαγή για την ομάδα μας. Ο Φερέιρα στη θέση του Κορρέα.

77′ Μεγάλη ευκαιρία με τον Χρυσοστόμου, μετά από σέντρα του Κίκο, ο Χρυσοστόμου ξεπετάχτηκε και με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

81′ Απόκρουση του Αρμπολέδα σε σουτ του Τονγκούα.

86′ Αναγκαστική αλλαγή για την ομάδα μας. Ο Τζούλιου περνά στη θέση του Αντωνίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ