Match Report: Δίχως…ζόρια επιστροφή στις νίκες…

Σε ένα παιχνίδι που η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είχε τον πλήρη έλεγχο, πήρε μία πολύτιμη νίκη κόντρα στην ΑΕΖ με 0-2. Το πρώτο γκολ σημείωσε ο Τσίκο στο 19′ ενώ ο Καστέλ στο 42′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έκανε το 2-0.

Η αναμέτρηση δεν είχε πολλές φάσεις με την ομάδα μας να έχει την κατοχή και την υπεροχή. Το 0-1 για την ομάδα μας ήρθε στο 19′ όταν μετά από ωραίο κατέβασμα της μπάλας, ο Καστέλ τροφοδότησε κάθετα τον Τσίκο που έφυγε στην αντεπίθεση με τον Αγκολέζο επιθετικό να είναι εύστοχος στο τετ-α-τετ και να σημειώνει το 0-1.

Στο 35′ ένα καλό σουτ του Κίκο κατέληξε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 38′ ο Κορρέια ανατράπηκε από τον Αντωνίου, με το VAR να παρεμβαίνει και τον ρεφ Φελλά να δείχνει εν τέλει την άσπρη βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Καστέλ που ήταν εύστοχος και έγραψε το 0-2 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ συνέχισε να διατηρεί τα ηνία στο παιχνίδι και το ελέγχει απόλυτα. Η ομάδα μας έφτιαξε 2-3 φάσεις για να εδραιώσει το προβάδισμα της, αρχικά στο 57′ το σουτ του Καστέλε φεύγε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 78′ κεφαλιά του Γκασάμα βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι.

Από την πλευρά των γηπεδούχων ότι καλύτερο είχαν να επιδείξουν ήταν στο 66′ όταν στην αντεπίθεση το πλασέ του Κλε κατέληξε στο κάθετο δοκάρι της εστίας του Αρμπολέδα.

Αγωνίστηκαν οι:  Αρμπολέδα, Ουαγκέ (46′ Αντωνίου Μ), Κάργας, Κορέια, Τεχέρα (85′ Ιωάννου), Καστέλ (70′ Γκασάμα), Φερέιρα (Παρούτης), Τιουνέ, Κίκο (70′ Περέα), Κορρέα, Τσίκο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ