Match Report: Τρία λεπτά ήταν αρκετά για τα προημιτελικά

Τη νίκη με 0-2 και το ζητούμενο που ήταν η πρόκριση πήρε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στον αποψινό αγώνα κόντρα στην Ομόνοια 29Μ.

Το παιχνίδι δεν διεκδίκησε σε καμία περίπτωση δάφνες ποιότητας, με την ομάδα μας να κάνει επίδειξη χαρακτήρα και να δείχνει μέταλλο νικητή, επικρατώντας της νεοσύστατης ομάδας με 0-2 μέσα στο ΓΣΠ.

Τα δύο γκολ της ομάδας μας ήταν απόρροια στημένων φάσεων.

Στο 17’ ο Γκερέρο εκτέλεσε το φάουλ, ο Μαρμούκ ήταν ορθώς τοποθετημένος, πήρε την κεφαλιά και έκανε το 0-1. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί, ήρθε το δεύτερο γκολ. Ο Τεχέρα κέρδισε φάουλ λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή στην ευθεία. Την εκτέλεση του ανέλαβε ο Μιγκέλ Γκερέρο που με αριστοτεχνική εκτέλεση έγραψε το 0-2.

Οι αριθμητικές ισορροπίες στον αγώνα άλλαξαν στο 30’ μίας και ο ρεφ Χριστοδούλου μετά την παρέμβαση του Κωνσταντίνου Φωτίου από το VAR, υπέδειξε την κόκκινη στον Μιχάλη Ιωάννου για φάουλ.

Ως εκ τούτου με τα δεδομένα που δημιουργήθηκαν στο παιχνίδι, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είχε πρώτιστο ρόλο τη διαχείριση και διαφύλαξη του υπέρ της σκορ. Κάτι που όντως και έγινε με την ομάδα μας να διατηρεί το 0-2 μέχρι το τελικό σφύριγμα του αγώνα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως ο Μιγκέλ Γκερέρο που ήταν ο πρωταγωνιστής στα δύο τέρματα της ομάδας μας, αποχώρησε ως αναγκαστική αλλαγή στο 67.

Αγωνίστηκαν οι:  Μιχαήλ, Μαρμούκ, Κορέια, Τεχέρα, Καστέλ(90’ Τζούλιου), Γκερέρο (69′ Χρυσοστόμου), Φερέιρα (69′ Περέα), Μακούν, Γουαρίς (69′ Παρούτης), Αντωνίου, Ιωάννου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ