ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: Τεράστια ερωτήματα με το «VAR OFFSIDE» που έγινε «VAR ONSIDE» με νέες γραμμές!

Πολλά ερωτηματικά προκύπτουν από το παιχνίδι στη Λεμεσό μεταξύ Απόλλωνα και ΑΠΟΕΛ.

Η ΚΟΠ οφείλει να βγει και να μας πει επίσημα τι έγινε, γιατί έγιναν πράγματα που δεν πείθουν κανέναν.

Το γκολ με το οποίο το ΑΠΟΕΛ έκανε το 2-2, στην εξέταση του VAR μας έδειξαν «VAR OFFSIDE» με κόκκινη γραμμή αλλά και κανονική μπλε γραμμή στον αμυντικό του Απόλλωνα.

Δηλαδή στο πλάνο που μας έδειξαν από το VAR, με κανονικές γραμμές, το γκολ ήταν οφσάιντ όπως και η απόφαση του VAR.

Παρόλα αυτά, το τέρμα μέτρησε κανονικά! Γκολ οφσάιντ σύμφωνα με το VAR, μέτρησε κανονικά.

Μετά το παιχνίδι, στα στιγμιότυπα του αγώνα είδαμε την φαση με νέες γραμμές και «VAR ONSIDE», πλάνο που δεν υπήρχε κατά τη διάρκεια της ζωντανής μετάδοσης του αγώνα και «μαγειρεύτηκε» μετά!

Και όχι μόνο αυτό, αλλά προστέθηκε νέα γραμμή που δεν υπήρχε στην απόφαση «VAR OFFSIDE», και που είναι πολύ πιο πίσω σε σχέση με τις γραμμές που μας έδειξαν στη ζωντανή μετάδοση του αγώνα!

Μάλιστα και ο Απόλλωνας σε σημερινή του ανακοίνωση κάνει και σχετική αναφορά για την φάση, λέγοντας:

«Τέλος, η κοινή γνώμη θα αναμένει με ενδιαφέρον τον «μάγο» κ. Χριστοφόρου να εξηγήσει (ο ίδιος και χωρίς να κρύβεται πίσω από «καθηγητές» διαιτησίας) τι συνέβη στην φάση του 90+6΄με το τέρμα της ισοφάρισης του ΑΠΟΕΛ. Συγκεκριμένα για το πως μετατράπηκε σε μερικά δευτερόλεπτα το offside σε onside».

Τα ερώτημα προς την ΚΟΠ είναι πολλά: Τι έγινε με τις γραμμές που εν ώρα αγώνα ήταν αλλού και μετά τον αγώνα βρέθηκαν αλλού; Που το αποδίδουν αυτό; Άλλα έγιναν στο VAR άλλα είπαν του διαιτητή;

Δείτε τις φωτογραφίες και θα καταλάβετε…

Η πρώτη φάση με το «VAR OFFSIDE»:

Οι ξεκάθαρες γραμμές, κόκκινη και μπλε, που βγάζουν τον παίκτη οφσάιντ.

Και το νέο στιγμιότυπο που έβγαλαν μετά το παιχνίδι, με νέα γραμμή που μπήκε αλλού σε σχέση με το πρώτο στιγμιότυπο και ο παίκτης ως διά μαγείας έγινε ONSIDE:

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ