Το σχόλιο του Μιχαλάκη Στεργίδη για τα δακρυγόνα

Για τα όσα εκτυλίχθησαν εκτός αγωνιστικού χώρου με την αλόγιστη χρήση δακρυγόνων από πλευράς Αστυνομία σχολίασε με ανάρτηση του στο Instagram ο Μιχαλάκης Στεργίδης.

Ο άλλοτε διοικητικός παράγοντας γνωστός θαμώνας στο οίκημα του Συλλόγου μετά το τέλος των αναμετρήσεων με ανάρτηση του ανάφερε τα πιο κάτω

Θέλω να σχολιάσω και να καταδικάσω κάτι το απαράδεκτο εκ μέρους της αστυνομίας που το καθήκον της είναι να προστατεύσει τον πολίτη και όχι το ΑΝΤΊΘΕΤΟ …Ψες μετά από τον αγώνα όπου η συμπεριφορά των φιλάθλων ήταν εξαιρετική κάποια υβριστικά συνθήματα ειρωνικά, πανό και φωτοβολίδες (Δυστυχώς ακόμα δεν εξαλειφθήκανε ..) όμως και η κερκίδα δεν είναι κατηχητικό ή απογευματινός εσπερινός.

Η Αστυνομία ψες έκανε αλόγιστα άναρχη χρήση βίας και χρήση των δακρυγόνων με αποτέλεσμα, άτομα αμέτοχα στις αντεγκλήσεις και που ευρίσκοντο μάλιστα στο εστιατόριο ,όπως μικρά παιδιά, γυναίκες ,και άτομα σε τροχοκαθισμά που δεν μπορούσαμε να προστατευθούμε (ακόμα υποφέρουμε …( μια κοπέλα μεταφέρθηκε σε κλινική) Το μήνυμα που θέλω να μεταφέρω εκτός από προς τους Μαχητές που έχω επαφή και γνωρίζουν τις απόψεις μου, Είναι προς τον υπεύθυνο αξιωματικό αλλά και στους αστυνομικούς που αστυνομεύου έναν αγώνα.. Να είναι πιο προσεκτικοί και εγκρατείς στην χρήση Ροπάλου ΔΑΚΡΥΓΌΝΩΝ η άλλης βίας ……. . . ΕΙΜΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΏΤΕΣ !!

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ