Προκύπτει θέμα με το γήπεδο: «Ζητήσαμε να γίνει στο ΓΣΠ το παιχνίδι με την Ανόρθωση»

Προκύπτει θέμα για γήπεδο διεξαγωγής της αναμέτρησης της ομάδας μας απέναντι στην Ομόνοια 29 Μαΐου για τον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο εκτελεστικός γραμματέας και επικεφαλής του σωματείου της Ομόνοιας 29ης Μαΐου, Αδάμος Ευσταθίου ανέφερε πως έχει γίνει αίτημα της ομάδας του για να αγωνιστεί στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Ανόρθωση στο ΓΣΠ.

Για το θέμα έδρας για το παιχνίδι κυπέλλου και τις πληροφορίες  για το ΓΣΠ: «Αυτό που ισχύει, και είναι καλό να προλαβαίνουμε πριν να γίνουν, και η πρόληψη για να μην έχουμε κάποια φαινόμενα στα γήπεδα. Θα παίξουν δυο ομάδες με κόσμο με οργανωμένους οπαδούς σε γήπεδο που έχει καιρό να φιλοξενήσει τέτοιου είδους παιχνίδι. Σαν σωματείο δεν μας συμφέρει οικονομικά. Θα πρέπει μάλλον να πάμε σε ένα άλλο γήπεδο. Από δική μας πλευράς έγινε αυτό. Έχουμε μιλήσει με όλους, αλλά δεν έχουμε επίσημη θέση. Σε στάδιο με περισσότερη ασφάλεια θα ήταν καλύτερα. Έχουμε προτείνει το ΓΣΠ λόγω του ότι θα πρέπει να γίνει το παιχνίδι στη Λευκωσία και είναι το καταλληλότερο γήπεδο. Περιμένουμε από τα γήπεδα απάντηση. Όταν βρεθεί καταλληλότερο στάδιο, θα δούμε, δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερο γήπεδο από το ΓΣΠ. Στη Λευκωσία δεν υπάρχει άλλο γήπεδο, τίθενται ζητήματα για εκτός Λευκωσίας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ