Match Report: Νίκη αφιερωμένη στον Φερέρ!

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε η ΑΝΟΡΘΩΣΗ που κέρδισε τον Απόλλωνα με 1-0 στο Άλφα Μέγα.

Το νικητήριο γκολ της ΑΝΟΡΘΩΣΗ, πέτυχε ο Γκασάμα στο 87 ενώ προηγουμένως μας είχαν ακυρωθεί άλλα τρία γκολ.

ΕΙΚΟΝΑ ΑΓΩΝΑ

Παρά το γεγονός πως ξεκινήσαμε νωθρά τον αγώνα με τους γηπεδούχους για ένα δεκάλεπτο να είναι καλύτεροι, η ΑΝΟΡΘΩΣΗ στη συνέχεια ισορρόπησε και ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης.

Στο 9′ διαγώνιο σουτ του Ουαρίς ήταν χλυαρό και εύκολη λεία για τον Λεούβενρμπεγκ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Τιουνέ με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής ανάγκασε τον κήπερο του Απόλλωνα σε εντυπωσιακή απόκρουση.

Η ΑΝΟΡΘΩΣΗ κρατούσε περισσότερο μπάλα, δεν κατάφέραμε όμως να φτιάξουμε τις μεγάλες φάσεις. Λίγο η επιπολαιότητα στην τελική πάσα και λίγο στην τελική προσπάθεια, έκαναν πολλές προσπάθειες να κάνουν φτερά.

Στο 28′ κεφαλιά του Τεχέρα από καλή θέση ήταν αδύναμη και απέκρουσε ο Λέουβενμπερκ, ενώ τέσσερα λεπτά η κεφαλία του Γκασάμα δεν βρήκε στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΝΟΡΘΩΣΗ ήταν εμφανώς καλύτερη από τον αντίπαλο της, είχε τον έλεγχο, έφτιαξε τις φάσεις και έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο.

Η ομάδα μας πέτυχε αρχικά τρία γκολ, δύο ακυρώθηκαν σε πρώτο χρόνο ένο το άλλο μετά από παρέμβαση του ΒΑΡ. Στο 52′ μετά από ωραία ενέργεια, ο Κορρέια με σουτ νίκησε τον Λέουβενμπεργκ ωστόσο στην αρχή της φάσης ο Ουαγκέ ήταν offside Στο 54′ το γκολ του Γκασάμα ήταν πιο ξεκάθαρο μίας και ήταν εμφανώς εκτεθειμένος ενώ δέκα λεπτά αργότερα το γκολ του Φερέιρα ενώ αρχικά μέτρησε στη συνέχεια με παρέμβαση του ΒΑΡ ακυρώθηκε.

Η απόκρουση του αγώνα ήρθε στο 85′ όταν ο Αρμπολέδα απέκρουσε το σουτ του Αμπτουραχίμι. Η λύτρωση για την ομάδα μας ήρθε στο 87′ μετά από σέντρα του Τεχέρα, ο Γκασάμα με κεφαλιά νίκησε τον Λέουβενμπεργκ και έγραψε το 0-1.

Αγωνίστηκαν οι: Aρμπολέδα, Ουαγκέ, Κάργας, Μαρμούκ, Γκαρσία (80′ Κίκο), Τιουνέ (84′ Χρυσοστόμου), Τεχέρα, Φερέιρα, Κορέια (57′ Τσίκο), Γουαρίς (57′ Καστέλ), Γκασάμα

ΦΙΛΜ ΑΓΩΝΑ

1′ Έναρξη αγώνα

2′ Λάθος από τον Τιουνέ, μακρινό σουτ του Περετζ, αρκετά άστοχο.

7′ Καλή στιγμή για τον Απόλλων, μετά από γύρισμα από αριστερά με πλασέ στην κίνηση ο Κοστάκε έστειλε την μπάαλ πάνω από τα δοκάρια του Αρμπολέδα.

9′ Διαγώνιο σουτ από τον Ουαρίς, αποκρούει σταθερά ο κήπερ του Απόλλωνα.

14′ Πολύ καλή στιγμή για την ομάδα μας. Ο Τιουνέ με μακρινό σουτ ανάγκασε σε εντυπωσιακή απόκρουση τον Λέουβενπεργκ

22′ Μακρινό φαλτσαριστό σουτ από τον Φερέιρα, η μπάλα άουτ.

25′ Κεφαλιά του Μάρκες, η μπάλα άουτ.

28′ Κεφαλιά του Τεχέρα από καλή θέση, εύκολη λεία όμως για τον Λέουβενμπεργκ.

32′ Πολύ καλή στιγμή με Γκασάμα. Μετά από σέντρα του Γκαρσία ο Γκασάμα πήρε την ανάποδη κεφαλιά με την μπάλα να καταλήγει πάνω από τα δοκάρια.

43′ Σουτ του Τεχέρα, θα κτυπήσει σε πόδια αμυνομένων.

Δύο λεπτά ο πρόσθετος χρόνος.

45+1′ Κίτρινη στον Γκαρσία για διαμαρτυρία. Ο ρεφ διέκοψε το παιχνίδι δίχως να αφήσει πλεονέκτημα ένω έβγαινε κατα μέτωπο με την αντίπαλη εστία.

Τέλος ημιχρόνου.

Έναρξη δευτέρου ημιχρόνου

52′ Γκολ για την ομάδα μας  από τον Κορρέια, ακυρώνεται ως offside. Επικυρώνεται και από το VAR η απόφαση.

54′ Γκολ για την ομάδα μας με τον Γκασάμα, ακυρώνεται και αυτό ως offside.

57′ Μακρινό σουτ από τον Τιουνέ, εύκολη λεία για τον Λέουβενμπεργκ.

58′ Μακρινό σουτ του Μάρκες, η μπάλα άουτ.[

58′ Διπλή αλλαγή για την ομάδα μας. Μέσα οι Τσίκο και Καστέλ, εκτός οι Κορρέια και Ουαρίς.

64′ Γκολ για την Ανόρθωση! Ο Καστέλ από αριστερά χόρεψε την άμυνα του Απόλλωνα έβγαλε τη σέντρα και ο Φερέιρα με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα  δίχτυα. Αφιερωμένο στον Φερέρ τον γκολ. Αναμονή για VAR.

Ακυρώνεται από το VAR το γκολ.

65′ Αλλαγή για τον Απόλλωνα. Βαλμπουένα στη θέση του Περετζ.

72′ Κεφαλιά του Γκασάμα, η μπάλα άουτ.

75′ Απευθείας κόκκινη στον Μαρμούκ για τακλιν. Στο VAR ο ρεφ. Ανακαλεί την απόφαση για κόκκινη και δείχνει κίτρινη στον Μαροκινό

79′ Τραυματίας στο έδαφος ο Γκαρσία. Ζητά αλλαγή. Ελπίζουμε να μην είναι κάτι σοβαρό.

80′ Ο Κίκο στη θέση του Γκαρσία.

82′ Μεγάλη χαμένη προϋποθέση για την ομάδα μας. Ο Καστέλ έφυγε μόνος από δεξιά, επιχείρησε να βρει τον επερχόμενο Τσίκο, ωστοσο έκοψαν οι αμυντικοί του Απόλλωνα. Μπορούσε να προχωρήσει ακόμη λίγο ο Ισπανός για να το σιγουρέψει.

83′ Ευκαιρία για τον Απόλλωνα, όμως τα σουτ αρχικά κτύπησαν σε πόδια αμυτνικών μας και στη συνέχεια η μπάλα κατέληξε άουτ.

84′ Ο Χρυσοστόμου στη θέση του Τιουνέ.

85′ Μεγάλη απόκρουση του Αρμπολέδα σε σουτ του Αμπτουραχίμι.

86′ ΓΚΟΛ με τον Γκασάμα. Μετά από σέντρα ο Γκασάμα με κεφαλιά έγραψε το 0-1. 

Επικυρώνεται το γκολ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ