«Καμία ομάδα δεν είναι καλύτερη από την Ανόρθωση…»

Πέμπτο επεισόδιο «Συνήγορος του Φοινίκα», το οποίο επισκιάζεται από τον χαμό του επίτιμου Προέδρου και αναμορφωτή της ομάδας μας Κίκης Κωνσταντίνου. Τα γυρίσματα έγιναν πριν την είδηση για τον χαμό του Προέδρου και ως εκ τούτου έχουμε προσθέσει ένα μίνι αφιέρωμα, ως φόρο τιμής για τα όσα ανεκτίμητα προσέφερε στην ομάδα μας.

Καλεσμένος μας ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, πρώην ποδοσφαιριστής και προπονητής της ομάδας μας, Βέσκο Μιχαήλοβιτς. Μιλήσαμε για το παιχνίδι με την Δόξα, για τα νεαρά παιδιά της πρώτης ομάδας, τις ακαδημίες μας και τα γήπεδα Άλφα Σπορτς.

Ανατρέξαμε φυσικά πίσω στην χρυσή τριετία της καριέρας του με τα χρώματα της Ανόρθωσης και φυσικά η κουβέντα περιλάμβανε και αναφορές στον αείμνηστο Κίκη Κωνσταντίνου. Μια όμορφη συζήτηση με τον Βέσκο, τον οποίο ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανε να συμμετέχει στη σειρά επεισοδίων του podcast μας.

Mια συνεργασία μεταξύ του Συνήγορου του Φοίνικα, του Anorthosis24.net και του New_Tv_Cy, με την ευγενική χορηγία των Drive2Decide Motors LTD , Grill Brothers και Yiallouros Auto Services, τους οποίους και ευχαριστούμε.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ