Στην κάμερα της Cablenet μίλησε μετά το παιγνίδι με την ΕΝΠ ο Πρόεδρος της ομάδας μας Ανδρέας Σάντης.

Είπε μεταξύ άλλων:

«Aπό πλευράς στόχων η χρονιά τελείωσε νωρίς. Στον δεύτερο όμιλο αποδείξαμε ότι αγωνιζόμαστε για την ιστορία μας, την αξιοπρέπεια μας και την Αμμόχωστο. Δώσαμε ευκαιρία σε νεαρούς και προγραμματίζαμε ταυτόχρονα για την επόμενη μέρα.

Το μόνο που υπάρχει είναι ο προγραμματισμός για το αγωνιστικό κομμάτι, όλα τα υπόλοιπα είναι σε δεύτερη μοίρα πλην το οικονομικό που απασχολεί. Κανείς δεν περισσεύει, η Ανόρθωση είναι μία, αυτό που έχει σημασία είναι να δούμε την επόμενη μέρα με αποκλειστικό σκοπό να φέρουμε όλοι μαζί πίσω το χαμόγελο στον κόσμο της Ανόρθωσης. Ο κόσμος μας βαρέθηκε την εσωστρέφεια και τα λόγια, θέλει πράξεις. Δεν εκπροσωπούμε τον Εμίρη του Κατάρ, δεν τρέχουν τα εκατομμύρια από τα μπατζάκια μας. Με κόπους και θυσίες να επαναφέρουμε την Ανόρθωση σε πρωταγωνιστική πορεία.

Το χρέος είναι διαχειρίσιμο αλλά χρειάζονται να γίνουν κάποια πράγματα άμεσα, κάποια ποσά πρέπει να καταβληθούν σε μικρό χρονικό διάστημα. Προσπαθούμε να το υλοποιήσουμε, είμαστε σε επαφή με πολύ κόσμο. Για τη νέα σεζόν μαζευτήκαμε κάποια άτομα που ο καθένας με τη δική του συμβολή θα καλύψουμε έναν προϋπολογισμό για τη νέα σεζόν, να είμαστε ανταγωνιστικοί αλλά χωρίς να ξεφύγουμε.

Δεν κρατάμε μαγικό ραβδί, δεν γίνεται κάτι από τη μία μέρα στην άλλη. Θα προσπαθήσουμε στα δικά μας πλαίσια η ομάδα να είναι ανταγωνιστική. Ίσως η επόμενη χρονιά να είναι η δυσκολότερη γιατί κουβαλούμε προβλήματα προηγούμενων χρόνων. Υπάρχουν ψηλά συμβόλαια που αυτοί τα απολαμβάνουν δεν έχουν προσφέρει. Όποιος έρχεται πρέπει να καταλαβαίνει τι σημαίνει Ανόρθωση αλλιώς δεν μπορεί να φοράει τη φανέλα της.

Ο προϋπολογισμός της προηγούμενης χρονιάς έχει αλλάξει 3-4 φορές. Ξέρουμε τα εισοδήματα και πόσο μπορούμε να ξεφύγουμε. Ναι, με τον προϋπολογισμό μας μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις άλλες ομάδες. Αλλιώς δεν θα ήμασταν εδώ.

Δεν είναι εμπόδιο αυτή τη στιγμή η συμφωνία διαχείρισης, με τις συνεννοήσεις που υπάρχουν. Σύλλογος και εταιρεία δεν διοικείται από περισσότερο ή λιγότερο Ανορθωσιάτες. Είμαστε ένα κομμάτι, συνεργαζόμαστε, προσπαθούμε να βοηθήσει ο ένας τον άλλον. Προτεραιότητα τώρα είναι η ενίσχυση της ομάδας, ξεκίνησε από τον Φεβράρη η διαδικασία. Και να λυθούν τα επείγοντα θέματα που έχουν να κάνουν με το οικονομικό. Η εσωστρέφεια αποτελεί παρελθόν από την Ανόρθωση.

Πιθανότατα το θέμα προπονητή να είναι πιο επείγον για άλλους παρά εμάς. Ο νέος προπονητής θα έρθει σε σύντομο διάστημα στην ομάδα. Ο Οκκάς είναι ένα παιδί που έχει παίξει στην Ανόρθωση, έκανε μεγάλη καριέρα, ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα, ασχολήθηκε με νεαρούς, έκανε και εθνική Κ19 και Ολυμπιακό Β’, εκτιμούμε τις προπονητικές του ικανότητες. Αναμένουμε να γίνει η πρόσληψη προπονητή, δεν θα επιβάλουμε κανέναν σε κανέναν.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.