Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο προπονητής της ομάδας μας Βέσκο Μιχαΐλοβιτς για το παιγνίδι απέναντι στην ΕΝΠ.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Δύσκολες στιγμές για την ομάδα της Ένωσης μετά την προσπάθεια που έκαναν, πιστεύω πως αν υπάρχει δίκιο στο ποδόσφαιρο, είναι ομάδα που έπρεπε να μείνει στην πρώτη κατηγορία.

Πιστεύω ότι θα βρουν τα πόδια τους και σε ένα χρόνο από σήμερα θα είναι ξανά εδώ.

Για το παιχνίδι δεν μπορούμε να πούμε πολλά, παίξαμε με στόχο τη νίκη και το κάναμε, μπορούσαμε να το τελειώσουμε και πιο νωρίς. Επειδή είναι η τελευταία μου μέρα σαν προπονητής της Ανόρθωσης, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κύριο Χρήστο Πουλλαΐδη. Δημόσια τον καλώ να μείνει κοντά στην Ανόρθωση γιατί τον χρειαζόμαστε και με δική του βοήθεια μπορούμε να πάμε πολύ πιο καλά του χρόνου. Ευχαριστώ και τον κ. Σάντη για την απόλυτη εμπιστοσύνη που μου έδειξε και την άψογη συνεργασία μας.

Ευχαριστώ και σε έναν άνθρωπο που δε φαίνεται πολύ, τον Μαρίνο Μήτρου, είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί και ξέρω πόσο αγαπά την ομάδα. Ευχαριστώ τους μασέρ, τους φυσιοθεραπευτές, τους γιατρούς. Ευχαριστώ τον τιμ μάνατζερ για την άψογη συνεργασία μας, ό,τι ζήτησα το είχα. Στο σταφ της ομάδας γιατί η κατάσταση δεν ήταν καλή όταν ήρθα, όμως ήταν δίπλα μου.

Παρακαλώ τον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης να μείνει δίπλα στην ομάδα, δεν χρειάζονται φωνές και παρατράγουδα, μόνο ηρεμία, να είναι κοντά και να βοηθήσουν όπως μόνο αυτοί ξέρουν, γεμίζοντας το γήπεδο.

Τεράστιο ευχαριστώ στους ποδοσφαιριστές που ακόμα και σήμερα τονίζω ότι είναι πολύ καλοί, ακόμα κι αν κάποιοι δημοσιογράφοι προσπαθούν να τους μειώσουν. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου.»

Για το μέλλον του: «Λυπάμαι για το ότι φεύγω από τη θέση του προπονητή, επειδή νομίζω δείξαμε όλοι ότι είμαστε έτοιμοι, όμως θα είμαι στην Ανόρθωση και του χρόνου, είναι το σπίτι μου. Προσπαθώ να ανταποδώσω όσα μου πρόσφερε».

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.