Τo τελευταίο της παιχνίδι στο φετινό πρωτάθλημα, δίνει η Ανόρθωση, με αντίπαλο τον Δικέφαλο Γερίου (20:00), στο Σωτήρειο Αθλητικό Κέντρο στην Αγλαντζιά. Η ομάδα μας, σε μια χρονιά που δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της, τουλάχιστον στον θεσμό του πρωταθλήματος, θέλει να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη χρονιά και στη συνέχεια να δει με σοβαρότητα το θεσμό του κυπέλλου.

Σημειώνεται ότι η Ανόρθωση είναι η μοναδική αήττητη ομάδα στα play off, αφού έκανε το καθήκον της στο δεύτερο γκρουπ, πετυχαίνοντας πέντε νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
Από την άλλη, ο Δικέφαλος δίνει τον τελευταίο του αγώνα στην πρώτη κατηγορία, αφού από τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην νεοσύστατη Β1.

Το παιχνίδι παρότι δεν έχει κανένα βαθμολογικό ενδιαφέρον, έχει την ιδιαιτερότητα ότι θα γίνει υπό το βλέμμα παιδιών με σύνδρομο Down, τα οποία προσκαλέστηκαν από την ομάδα μας, ενόψει της παγκόσμιας ημέρας που είναι αφιερωμένη στα συγκεκριμένα άτομα.

Πριν την έναρξη της αναμέτρησης θα γίνει μια λιτή τελετή από την Ανόρθωση και τον Δικέφαλο, προς τιμήν των ατόμων με σύνδρομο Down.

Mάλιστα, όλα τα έσοδα από τα εισιτήρια που θα κοπούν πριν την αναμέτρηση, θα παραχωρηθούν στον παγκύπριο σύνδεσμο, ως ένδειξη στήριξης της προσπάθειάς που κάνουν.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.