Φινάλε με την ΕΝΠ

Το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου δίνει απόψε η ανδρική καλαθοσφαιρική ομάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ, όπου στο Παραλίμνι θα αντιμετωπίσει την τοπική ΕΝΠ.

Αναλυτικά πιο κάτω η επίσημη ενημέρωση.

Εκτός έδρας αγώνας πρωταθλήματος με την Ένωση

Το τελευταίο της παιχνίδι για την 1η φάση του πρωταθλήματος 1ης κατηγορίας δίνει η ανδρική μας ομάδα, η οποία θα μεταβεί στο Παραλίμνι, όπου θα αντιμετωπίσει την ομάδα της Ένωσης.

Πρόκειται για παιχνίδι, άνευ βαθμολογικού ενδιαφέροντος για την ομάδα μας, καθώς ότι και να γίνει, δεν θα μετακινηθεί από την 6η θέση, ενώ να σημειωθεί ότι η αντίπαλος ομάδα, παρά το ότι θα αγωνισθεί εντός έδρας, εν τούτοις θα παρουσιαστεί χωρίς ξένους παίκτες στη σύνθεση της.

Όμως παρά τα δεδομένα αυτά, η ομάδα μας θα πάει στο Παραλίμνι, για να αγωνισθεί με αυτοσυγκέντρωση και σοβαρότητα και μέσα από μιαν καλή εμφάνιση, να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος, με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα και έπειτα να συγκεντρωθεί στον αγώνα με τον Απόλλωνα, για την ημιτελική φάση του κυπέλλου.

Να θυμίσουμε ότι στο παιχνίδι του 1ου γύρου, που είχε γίνει στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, η ομάδα μας είχε κερδίσει μετά από μια συναρπαστική αναμέτρηση με σκορ 65-64.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ