Τα πεπραγμένα των αναπτυξιακών

Γεμάτο ήταν το πρόγραμμα του Σαββατοκυρίακου για τις αναπτυξιακές ομάδες της ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ στην καλαθόσφαιρα.

Δείτε πιο κάτω το ενημερωτικό δελτίο όπως το ανάρτησε η επίσημη σελίδα της ομάδας μας. 

Ομάδα ανδρών Κ18: Ανόρθωση – Άτλαντας 59-42
Επάνοδος στα επιτυχημένα αποτελέσματα για την ανδρική μας ομάδα κάτω των 18, στο εντός έδρας παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού και που ήταν για την 11η αγωνιστική της Α1` κατηγορίας.
Πιάνοντας καλή απόδοση κατά διαστήματα, οι παίκτες μας, κατέβαλαν την αντίστοιχη ηλικιακή ομάδα του Άτλαντα με σκορ 59-42, φθάνοντας έτσι στις πέντε νίκες, στα έντεκα παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι σήμερα και βελτιώνοντας τη βαθμολογική τους θέση.
Στις τάξεις της ομάδας μας, επικρατεί αισιοδοξία για μιαν καλύτερη συνέχεια, μιας και οι παίκτες μας έχουν τις δυνατότητες για καλύτερα αποτελέσματα, σε συνδυασμό βέβαια με τις ανάλογες εμφανίσεις.

Ομάδα ανδρών Κ16: ΑΕΚ – Ανόρθωση 73-52
Με εκτός έδρας ήττα για την ανδρική μας ομάδα κάτω των 16, τελείωσε το παιχνίδι που έδωσε στη Λάρνακα, με αντίπαλο την ΑΕΚ, σε αναμέτρηση που ήταν για τη 12η αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας.
Οι νεαροί μας παίκτες, είχαν να αντιμετωπίσουν στην έδρα του έναν δυνατό αντίπαλο και παρόλα αυτά, πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό, διεκδικώντας τις πιθανότητες τους.
Όπως και να έχει, η προσπάθεια θα συνεχισθεί, ούτως ώστε οι παίκτες μας να φθάσουν σε διάκριση στο τέλος της χρονιάς, αν και αυτήν τη στιγμή βρίσκονται στα μέσα της βαθμολογίας.

Ομάδα γυναικών Κ16: Ανόρθωση – Αχιλλέας 44-50
Την ήττα στις λεπτομέρειες, δέχθηκε η γυναικεία μας ομάδα κάτω των 16, στο εντός έδρας παιχνίδι για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος επίλεκτης κατηγορίας.
Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, οι κοπέλες μας και παρά την προσπάθεια που έκαναν, έχασαν από την ομάδα του Αχιλλέα με σκορ 50-44.
Όπως δείχνει η τελική διαφορά των 6 πόντων, το παιχνίδι κρίθηκε στα σημεία, με την ομάδα μας να μην έχει την τύχη με το μέρος της, αλλά να αισιοδοξεί, ότι η συνέχεια θα είναι καλύτερη.

Ομάδα ανδρών Κ14-Α: Ανόρθωση – ΕΘΑ 53-28
Επάνοδος στα νικηφόρα αποτελέσματα για την πρώτη ανδρική μας ομάδα κάτω των 14, στο εντός έδρας παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής για την επίλεκτη κατηγορία.
Στην αναμέτρηση που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού, οι νεαροί μας παίκτες, πήραν τη νίκη με αντίπαλο την ΕΘΑ, κερδίζοντας με σκορ 53-28.
Καλή η εμφάνιση των παικτών μας, που κατάφεραν να φθάσουν σε μιαν δίκαια επικράτηση, παραμένοντας έτσι στα ψηλά του βαθμολογικού πίνακα και αισιοδοξούν για μιαν καλύτερη συνέχεια, σε ένα δύσκολο πρωτάθλημα και όλα αυτά, σε συνδυασμό με τη σωστή ανάπτυξη του ταλέντου τους.

Ομάδα ανδρών Κ14-Β: Ανόρθωση – ΑΠΟΠ 19-59
Με εντός έδρας ήττα για τη δεύτερη ανδρική μας ομάδα κάτω των 14, ολοκληρώθηκε το παιχνίδι για την 5η αγωνιστική του 1ου περιφερειακού ομίλου, παιχνίδι που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα της 2ης τεχνικής σχολής Λεμεσού.
Έχοντας να αντιμετωπίσουν τη δυνατή ομάδα του ΑΠΟΠ και παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι νεαροί μας άσοι, έχασαν με σκορ 59-19.
Βέβαια, δεν είναι το αποτέλεσμα που μετρά, αλλά η προσπάθεια που καταβάλλουν τα νεαρά μας παιδιά, ούτως ώστε μέσα από την εκμάθηση, να μπορέσουν να γίνουν μια μέρα, οι αυριανοί άσοι της Ανόρθωσης μας.

Ομάδα γυναικών Κ14: Ανόρθωση – Αναγέννηση 14-16
Εντός έδρας ήττα για τη γυναικεία μας ομάδα, στο παιχνίδι για την 11η αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας, με αντίπαλο την Αναγέννηση.
Το σκορ της αναμέτρησης ήταν 16-14 για την αντίπαλη ομάδα. Οι νεαρές μας παίκτριες, πάλεψαν για το καλύτερο δυνατό, σε ένα παιχνίδι που έληξε με πολύ χαμηλό σκορ.
Αυτή ήταν η 7η ήττα για τις κοπέλες μας, που ωστόσο για τα ίδια και για όλους μας, στη μεγάλη οικογένεια της Ανόρθωσης, ο πρώτιστος στόχος, ήταν να μάθουν και άλλα πράγματα για το αγαπημένο τους άθλημα και να συνεχίσουν να μαθαίνουν και άλλα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ