Συγχαρητήρια στη χειροσφαίριση, ευχές στην πετόσφαιρα

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσις Αμμοχώστου συγχαίρει την ομάδα Χειροσφαίρισης του Συλλόγου μας, για την κατάκτηση του Κυπέλλου για 3η συνεχόμενη χρονιά!

Ο εν λόγω τίτλος αποτελεί τον 117ο (σε επίπεδο Α’ κατηγορίας ανδρών/γυναικών) τίτλο στην πλούσια αθλητική ιστορία της Ανόρθωσης, στα 112 χρόνια ζωής του! Οι 117 τίτλοι έχουν κατακτηθεί σε διοργανώσεις όλων των ομαδικών αθλημάτων, ανδρικών και γυναικείων, που διεξάγονται στην Κύπρο, συγκεκριμένα, στο Ποδόσφαιρο, στην Πετόσφαιρα, στο Ποδόσφαιρο Σάλας, στην Καλαθόσφαιρα και στη Χειροσφαίριση.

Απόψε, η ομάδα Πετόσφαιρας ανδρών της Ανόρθωσης Αμμοχώστου διεκδικεί το Κύπελλο, η ώρα 20:30, στο Κίτιον Αθλητικό Κέντρο, με αντίπαλο την ομάδα της Ομόνοιας Λευκωσίας (ο αγώνας θα προβληθεί ζωντανά από τα κανάλια της Cablenet). Η ομάδα Πετόσφαιρας ανδρών, που πρόσφερε τόσες χαρές στον μεγάλο κόσμο της Ανόρθωσης τα δύσκολα πρώτα χρόνια στην προσφυγιά, διεκδικεί τον πρώτο της τίτλο μετά την κατάκτηση του νταμπλ το 2014!

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, ευχόμαστε καλή επιτυχία στην ομάδα μας και είμαστε βέβαιοι ότι ο περήφανος κόσμος της Ανόρθωσης θα συμπαρασταθεί και θα στηρίξει την ομάδα μας, δίνοντας στους πετοσφαιριστές μας την ώθηση για μία μεγάλη νίκη!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ