Ανακοίνωση Παν.Συ.Φι: «Είδαμε όλοι τι μπορεί να κάνει ο κόσμος…»

Ανακοίνωση εξέδωσε πριν ο Παν.Συ.Φι για την αυριανή δράση ενόψει της αναμέτρησης με τη Νέα Σαλαμίνα και τον τελικό κόντρα στην Ομόνοια στο Κίτιον.

Αναλυτικά πιο κάτω

Αδέλφια αύριο αναχωρούμε μαζικά και οργανωμένα από το Αντώνης Παπαδόπουλος ακριβώς μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον τελικό κυπέλλου πετόσφαιρας στο «Κίτιον». Καλούμε όλους τους κατόχους εισιτηρίων για τον τελικό όπως ακολουθήσουν την ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ πορεία μας δίνοντας το δικό μας χρώμα στην πόλη. Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι οι οργανωμένοι θα κάτσουν απέναντι από την κεντρική κερκίδα, δηλαδή την μια από τις δύο που έχει στην διάθεση της η ομάδα. Για λόγους ασφαλείας δεν επιτρέπεται να καθίσουμε στο πέταλο.

Η αυριανή παρουσία κόσμου πέρασε από χίλια μύρια κύματα για αυτό τον τελικό αλλά για όλα αυτά θα αναφερθούμε σε μεταγενέστερο στάδιο καθώς τώρα η προσήλωση μας είναι πως θα βοηθήσουμε την ομάδα να κατακτήσει το τρόπαιο. Το μόνο που θέλουμε να τονίσουμε είναι την θέση της ομάδας μας όσον αφορούσε το συγκεκριμένο ζήτημα, θέση η οποία αντιπροσωπεύει την βαρύτητα του Συλλόγου και του κόσμου.

Η ομάδα πετόσφαιρας του Σωματείου μας θα αγωνιστεί στον τελικό Κυπέλλου Κύπρου για 29η φορά στην Ιστορία μας και μετά από 8 ολόκληρα χρόνια. Στόχος η κατάκτηση του 17ου και αύξηση της διαφοράς από τον δεύτερο ως πολυνίκης του θεσμού.

Πάμε λοιπόν με την φωνή μας και μόνο να παρασύρουμε το “Κίτιον” στους ρυθμούς μας, πάμε να γίνουμε ο 7ος πετοσφαιριστής και στο τέλος όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε ένα τρόπαιο σε αυτό το τμήμα που τόσο το χρειάζεται. Είδαμε όλοι τι μπορεί να κάνει ο κόσμος μας, αφού στον ημιτελικό υπήρξε γενική παραδοχή ακόμα από τους αντιπάλους για την καυτή ατμόσφαιρα που δημιουργήσαμε.

𝐌𝐀𝐗𝐇𝐓𝐄𝐂 𝟏𝟗𝟗𝟒 🔵⚪

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ