Το αδιανόητο σερί των μεταγραφών…

Το πόσο βοήθησαν οι μεταγραφές του Ιανουαρίου είναι κάτι που φαίνεται δια γυμνού οφθαλμού μέσα στο γήπεδο αλλά και μέσα από τους αριθμούς.

Για παράδειγμα από τις 4 Δεκεμβρίου μέχρι και τις 19 Ιανουαρίου η ΑΝΟΡΘΩΣΗ είχε σημειώσει μόλις ένα τέρμα σε 8 αναμετρήσεις – συμπεριλαμβανομένου και της πρόκρισης επί της ΕΝΠ που το παιχνίδι είχε λήξει στο 0-0 -.  Με την προσθήκη του Αντονίν αρχικά και ακολούθως των Γκερέρο και Μραζ τα δεδομένα διαφοροποιήθηκαν αισθητά. Για το θεσμό του πρωταθλήματος τα τελευταία πέντε παιχνίδια η Ανόρθωση σημείωσε οκτώ τέρματα, παίρνοντας 13 από τους 15 βαθμούς.

Μάλιστα οκτώ τέρματα σημειώθηκαν όλα από τις μεταγραφές. Τρία γκολ πέτυχε ο Αντονίν, τέσσερα ο Μραζ και ένα ο Γκερέρο. Αν συνυπολογίσουμε μάλιστα και το γκολ στην ήττα απέναντι στον Ολυμπιακό που πέτυχε ο Τεχέρα το σερί αυτό μεγαλώνει ακόμη περισσότερο. Το μελανό σημείο στην ανάκαμψη αποτελεί φυσικά η ήττα από τον Ολυμπιακό στο κύπελλο, το οποίο οι ποδοσφαιριστές μας καλούνται να διορθώσουν στον επαναληπτικό στις 02/03.

Το σερί των μεταγραφών είναι κάτι που αφενός ικανοποιεί, αφετέρου αποδεικνύει τον επιπόλαιο προγραμματισμό του καλοκαιριού που έφερε νωρίς την ομάδα εκτός του μεγάλου της στόχου που ήταν το πρωτάθλημα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ