«Μιλάμε για την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος…»

Στον Super Sport FM 104.0 και την εκπομπή «Δώδεκα στα ΣΠΟΡ» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Δημήτρης Χριστοφόρου για όλα τα θέματα που αφορούν την ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Για τη νίκη επί της Πάφου: «Μιλάμε για την Ανόρθωση στο Αντώνης Παπαδόπουλος. Καμία νίκη δεν μπορεί να είναι εκτός προγράμματος, αλλά το αντίθετο. Κινδυνεύαμε να το ξεχάσουμε και καλό είναι να γίνεται υπενθύμιση για όσους επισκέπτεται το γήπεδό μας. Θέλαμε τη νίκη, παίξαμε για την ιστορία, για τον κόσμο και το σήμα της ομάδας μας. Σκοράραμε δύο γκολ νωρίς στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο ημίχρονο κληθήκαμε να κάνουμε διαχείριση και το κάναμε σε πολύ καλό βαθμό. Η εικόνα της ομάδας έχει αλλάξει προς το καλύτερο και αυτό δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Στα τελευταία ματς πήραμε 13 βαθμούς από τους 15 διαθέσιμους και πρέπει να έχουμε την καλύτερη συγκομιδή μαζί με τον Άρη. Το είχαμε ανάγκη για πολλούς λόγους και κυρίως για την αξιοπρέπεια του κόσμου και της ομάδας. Δεν είναι μόνο τα νέα παιδιά αλλά και αυτά που ήταν στην ομάδα και έχουν πάρει τα πάνω τους».

Για τον επαναληπτικό αγώνα κυπέλλου: «Ξέρουμε ότι η προσπάθεια για την εξάδα είναι μόνο στη σφαίρα των μαθηματικών πιθανοτήτων και ο επαναληπτικός με τον Ολυμπιακό είναι ο στόχος μας για να προχωρήσουμε στον θεσμό προς την κατάκτησή του. Πολλές ευκαιρίες δίνονται στους παίκτες, έχει ανοίξει πολύ το ρόστερ της ομάδας. Γίνονται αλλαγές γιατί υπάρχει εμπιστοσύνη σε όλους. Από εκεί και πέρα ποιοι παίζουν είναι στην απόλυτη κρίση του προπονητή μας. Για να κάνουμε όσο πιο καλή γίνεται τη σεζόν είναι με νίκες στο πρωτάθλημα και να προχωρήσουμε στο κύπελλο. Οφείλουμε να τα δώσουμε όλα στο κύπελλο γιατί ξέρουμε τις πιθανότητες στο πρωτάθλημα στο οποίο όμως δεν είμαστε αδιάφοροι και στον επόμενο αγώνα θα παραταχθούμε με στόχο να τον κερδίσουμε».

Για τα αγωνιστικά και τον Κεραυνό: «Έχουμε σε κάθε παιχνίδι πολλές απουσίες. Ο Λόρια έχει πιθανότητες να επιστρέψει, πιο έτοιμοι είναι οι Αρτυματάς και Αμπαρτζουμιάν, καθώς επίσης και οι Χάρογιαν και Κίκο. Θα δούμε και τα υπόλοιπα παιδιά, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να έχουμε επιστροφές. Όσον αφορά τον Κεραυνό για τον οποίο με ρωτήσατε, ο Ανδρέας είναι ένα παιδί που το φέραμε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου και είναι σημαντικό που δείχνει με την εικόνα του πως είναι έτοιμος».

Για το περιστατικό με Σάντη και Μενέλαο Αντωνίου: «Προτού συζητήσουμε για οτιδήποτε μπορεί να καταγράφηκε στο φύλλο αγώνα, πρέπει να αναφερθούμε στη διαιτησία. Είναι γεγονός τι και χθες όπως και στο παιχνίδια με τη Σαλαμίνα και τον Ολυμπιακό είδαμε πράγματα που δεν μας άρεσαν. Είδαμε φάση καθαρής κόκκινης που δεν υποδείχθηκε ποτέ. Είδαμε και ένα πέναλτι που κατά την άποψη μας είναι τραβηγμένο. Είδαμε να χάνουμε από τον Ολυμπιακό με γκολ που δεν έπρεπε να μετρήσει. Με τη Νέα Σαλαμίνα μας ακυρώθηκε γκολ που έπρεπε να μετρήσει. Η επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς είναι συνεχής. Χθες είδαμε και πάλι μια ξεκάθαρη φάση που έπρεπε να αποβληθεί παίκτης της Πάφου, να μην δίνεται η κόκκινη κάρτα και αμέσως μετά να γίνεται αλλαγή ο παίκτης. Έχουμε πρόβλημα με τους διαιτητές και οι αρμόδιοι δεν μπορούν πλέον να εθελοτυφλούν. Δεν θα σχολιάσω τι μπορεί να λέει η οποιαδήποτε ομάδα. Εμείς εφαρμόζουμε μια εποικοδομητική πολιτική, αλλά ακόμη περιμένουμε να δούμε την περιβόητη βελτίωση που δόθηκε ως υπόσχεση το καλοκαίρι. Έχουν γίνει και συνελεύσεις της ΚΟΠ μετά από αιτήματα με τον κ. Μάζιτς, άρα δεν μπορούν να γίνουν και πολλά άλλα. Στο γήπεδο κρίνονται άπαντες όποια ιδιότητα έχουν. Ο κόσμος που έχει κρίνει. Όντως στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, επειδή τα αποδυτήρια είναι δίπλα δίπλα, όντως ο πρόεδρος βρήκε τους διαιτητές και τον ρώτησε τον Μενέλαο Αντωνίου αν το παιχνίδι που έκανε ήταν το καλύτερο που μπορούσε να κάνει μετά από αυτό με την Πάφο. Ακολούθησε η φράση “αν οι άντρες φορούν παντελόνια”. Τίποτα άλλο, μια αναφορά όπως σας την μεταφέρω. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί στο τι συνιστά επίθεση και απειλή».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ